2016. május 12.a párjával járt itt 55 Megmondom őszintén én erről a helyről napokig tudnék mesélni,ami a maga tökély,főleg a mi korosztályunknak,akik ebben a rohanó világban szeretünk megpihenni egy kicsit. Már messziről meglehet látni a sárga szinü kastélyt,ami annyira szemet gyönyöködtető. Sok sok különleges fával van körül véve ami nyáron egy fokkal szebb.
Kertészek igazán szépen rendbe tartják,szinte müvészi módon. Kastély mind a két szárnyába voltunk már a régi ódon részen és a liliomházba is. Nem tudom melyik büvölt el jobban. Kezdeném a liliomházban levő szobával. Elképesztően csodálatos,szép,rendkivül tiszta és világos. Mi olyan szobát kaptunk tusolós és volt benne egy két személyes dzsakuzi is. Meg kell mondjam rewndkivül élveztük,sőt egy nap a szomszédba levő barátaink is bekéreszkedtek a dzsakuziba. Ott borozgattunk,beszélgettünk. Az ódon részen régi butorokkal volt berendezve,felejhetetlen. Mintha idő utazáson lettünk volna. A szoba lányok lesték minden kivánságunkat. Szóval szenzációs. Az ebédlő is régi butorokkal volt berendezve. Reggeli svédasztalos,amiről semmi nem hiányzott,vacsora pedig 3 féle volt amelyből lehetett választani /sertés,csirke,vegetár. /Sokszor nem tudtuk eldönteni melyiket válasszuk a párommal,igy ugy döntöttünk egy ilyen és egy olyan féladagnál cseréltünk. Igy mindent megkóstoltunk. Haza utazásnál hiztunk is 1-2 kg-ot. Dicséret a séfnek és a pincéreknek. Részt vettünk egy pálinka kóstoló fakultációs programon,ami annyira jól sikerült,hogy alig tudtunk lejönni a hegyről ahol a boros pincék voltak. Saját megtermelt szőlőiből készült boraikat csak a birtokon árulják,kereskedelemben nem lehet megtalálni. Nagyon sok féle finom boruk van,elég sokat megkóstoltunk. A kastély mellett hatalmas szőlős birtok van,mi végig sétáltuk,de erős turázásnak is megfelelt. Elvégre le kellett dolgozni a kaját. Wellnesz rész pompás,van uszómedence,pezsgőfürdőgőzkamra,szauna. stb. Nagyon jól szórakoztunk és pihentünk a hétköznapokon. A vendégek csendesek voltak,mindenkin látszott,hogy pihenni jöttek:Ez lett kedvenc szállodám,bár nagyon sok helyen jártunkDe ez fogott meg legjobban:Minden kivánalmunkat kielégitett. köszönet érte.