2016. május 17.gyerekekkel járt itt 35 Nos a szálloda szépsége,tisztasága,rendben volt,de sajna ennyi a pozitívum számunkra. Kezdeném azzal ami a legnagyobb csalódásvolt. Az étterem és a személyzete. :( Egy pincér bácsi dolgozott a vacsora ideje alatt,aki sajna botrányosan alkalmatlan volt erre a pályára. Úgy viselkedett mint egy kőműves segéd 5sör után. . . .
én éreztem magam kellemetlenül,mikor borogatta a csetreseket,az étkezés elején rendelt italokkal,a vacsi végére ért oda,és még nem is azt hozta amit kértünk,amire annyit reagált hogy na nem baj,ez is jó lesz. . . 500ft. os 2dl. üditőnél had igyuk már azt amit kérünk. Kis gyermekeseknek a vacsora kínálat csapni való volt,a lányaim hideg petrezselymes krumplit ettek,mert semmi gyerekszámára csábító nem volt (pl. rántott hal/hús). Fehér kenyér nem volt,így pl. a bableveshez is a magos barna kenyeret kellett enni. Az ételek kínálata nem érte el a 4*os szintet,az 50m. rel arrébb lévő 3* szállodában 3x ekkora a kínálat mind a vacsinál,mind a reggelinél. A wellness tiszta,de uncsi és fagyos. Üldögélni a 32fokos víz nekem hideg volt,a levegő pedig az egész wellness részlegben hűvös volt,én megfagytam,az idő nagy részét a szaunában töltötted,hogy felmelegedjek kicsit. :( Érkezésünkkor ami pontosan 14óra volt,közölte a recepciós hogy a szoba majd egy óra múlva áll rendelkezésünkre,de ezt ő kompenzálta azzal hogy a távozásunkat későbbre időzítette. Egy szó mint száz,mi nem megyünk többet a Luxuryba,nekünk nem érte el a 4*-os szintet.