2016. december 16.gyerekekkel járt itt 35 A Velence Resort & Spa főétterme semmi különös. Átlagos kinézet,átlagos személyzet és átlagos ételek, italok. Számomra kissé csalódás volt, mert a komplexum egyéb szolgáltatásai kiválóak. Az ételek külleme jó, de az ízük semmi különös! Bár amikor érkeztünk, egy csütörtöki napon, akkor lehet, hogy más volt a főszakács, akkor egy kis ízelítőt kaptunk a gasztronóbiából.
Nagyon finom előételekkel és levessel szolgált a konyha. Hétvégén viszont, amikor teltház közeli állapot volt, semmi különös.
2016. december 16.gyerekekkel járt itt 45 A szálloda fekvése egyszerűen csodás, hiszen a tóparton, pazar fürdőkomplexum mellett, a velencei korzótól nem messze helyezkedik el. Valóban gyermekbarát, a programok a kicsiknek szólnak és a játszóház is tökéletes volt az 5 és 6 éves unokáinknak. Arról nem is beszélve, hogy Ele Fülöp és Ele Fanni simogatása felért számukra egy ajándékkal.
Sajnos az ételek nem voltak ízletesek, bár a választék jó volt. Egy kicsit "megkopott" az egész szálloda, gondolok itt a szobákra és a fürdőszobára, de a tisztaság és a személyzet kedvessége kiváló! Jövőre is meglátogatjuk.
2016. november 26., kollégákkal járt itt 45 Májusban írtam egy értékelést, amiben mindenről csak felsőfokon tudtam szólni. Novemberben egy péntek délután látogattunk el újra ide, asztalfoglalással. Erre igazán nem volt szükség, mert rajtunk kívül egy vendég sem volt az étteremben. Személyzet annál több, bár Ők valamilyen rendezvényre készülve hangosan húzogatták az asztalokat, mogorván rendezgettek.
Ugyan hárman is odajöttek érdeklődni, hogy megadtuk-e már a rendelést, de mosolyt egytől sem láttunk. Fizetésnél is két pincérnek kellett szólni, mire hosszas várakozás után hozták a számlát. Nem tudom, hogy rosszkor voltunk jó helyen, vagy rosszkor rossz helyen. Viszont még egy esélyt adok az étteremnek, mert mindenért kárpótolt a sáfrányos fácánhúsleves, a velős csont pirítóssal és a rántott borjuláb!
2016. november 25.a párjával járt itt 45 Ár-érték arányát tekintve még mindig jó szálloda. Ugyan tényleg szocreál a külső megjelenése és a dizájn, de ezt kárpótolja a szálloda elhelyezkedése. A központban, de nem zajos helyen található, kellemes a környezet. Amiről feltétlen tudni kell, az a szálloda medencéjét feltöltő csodálatos "fekete" víz, ami bársonyosan simogatja a bőröd, és valami fantasztikusan jó az izületeknek.
Csend, nyugalom, relaxáció. A szálloda személyzetéről vegyesek a tapasztalataim. A nagyon kedves és udvariastól az éppen elviselhetőig. Számomra az ételek sem okoztak élvezeteket, de az a fürdő! ! ! !
2016. november 25., kollégákkal járt itt 45 Tényleg lepukkant környéken (Keleti Pu. mellett)igen kellemes meglepetés ez az étterem! Kulturált, kellemes környezet, kiváló étlap, kedves és udvarias fiatal pincérek. Valaki már írta, néha már túl udvariasak is! A tálalás és az ételek külleme már beindítja az ízlelőbimbókat. . . .
Ehhez képest számomra kissé csalódás volt a vargánya pörkölt galuskával. Ugyan nagyon korrektül volt elkészítve, a gyomrom sem fájdult meg utána, de sajnos elmaradt az Aha! élmény. Semmi különös! Ehhez képest az ára elég borsosra sikerült, mint a többi ételé is. Kissé furcsa az is, hogy egyetlen egy WC található a vendégek részére. Ettől függetlenül nyugodt szívvel ajánlom azoknak, akik kellemes környezetben, finom ételeket, nyugodtan szeretnék elfogyasztani. . . . . , ha a pénztárcájuknak nem túl megterhelő.
2016. november 6.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon szép fürdő, kellemes környezet, könnyű parkolás és kedves személyzet! Két 6 év alatti gyerekkel voltunk, de minden percét élveztük a fürdőzésnek. Kiválóan kialakított részleg van külön a gyerekeknek, többféle medencével, ahol akár több órát is el tudnak tölteni játékkal. Egyéb szórakozási lehetőség is van egy külön játszórészben.
Ha megéheznek, a büfében találhatsz olyan ételt, ami számukra is megfelelő. Ha gyerek nélkül tudsz menni, akkor pedig megtaláltad a nyugalom szigetét kiváló minőségű vízzel.
Érdekes
2016. november 6.gyerekekkel járt itt 45 Fantasztikusan kialakított fürdő, sok-sok lehetőséggel. Két hat év alatti gyerekkel voltunk a gyerekek számára kialakított részen. Tetszettek a medencék, a játszóterek és lehetőségek. A tisztaság jó és ha kicsi, pelenkás babával jössz, akkor is megtalálod a lehetőséget az ellátására.
Nagyon nagy problémának tartom viszont, hogy a gyerekmedencék körüli kövezet iszonyatosan csúszik. Elég egy kis figyelmetlenség és megvan a baj. Kár érte!
2016. november 5.a párjával járt itt 25 Néhányszor jártunk a kávézóban, kezdetben kellemes benyomásunk volt annak ellenére, hogy egy kissé borsosak az árak. Az utóbbi két alkalommal mélységesen csalódnunk kellett. Az asztalok koszosak voltak, az egyéb berendezési tárgyak sem tiszták. A személyzet éppen visszaköszönt és kiszolgált, de nyoma sem volt kedvességnek és professzionalizmusnak.
A sütik minősége még mindig jó, de biztos vagyok benne, hogy egy darabig a közelébe sem megyünk a helynek!
2016. október 6.a párjával járt itt 45 A hely a 80-as éveket idézi, szerintem nem sokat változtattak rajta megnyitása óta. De nem is ezért megyünk be minden egyes alkalommal, amikor arra vezet az utunk! Mindig van friss pogácsa vagy/és meleg almás pite! ! ! ! Fantasztikusan finomak, sokan - így mi is még haza is szoktunk belőle vinni. A babgulyásuk szintén mindig jól esik és mindig azt kapjuk, amit várunk!
A pincér évek óta ugyanaz, éppen olyan, mint egy igazi pincérnek kell lennie. Nem túl negédes, de megfelelően figyelmes. Mivel egyedül szolgál fel, ezért nem nehéz eltekinteni attól, hogy az abroszok rendre morzsásak. . . Aki szereti az egyszerű és házias ízeket és felül tud emelkedni a luxusnak éppen nem nevezhető környezeten, annak mindenképpen ajánlom. Biztos vagyok benne, ha egyszer itt megáll, máskor is be fog térni.
2016. október 6., csoporttal járt itt 45 Érettségi találkozó helyszínének választottuk a hotel éttermét. Két évvel ezelőtt hasonló eseményen vettünk részt, akkor nemcsak az ételek választéka, hanem minősége sem ütötte meg az átlagost. Most megfelelő választék, finom ízek és - nem mellékesen - elegendő mennyiség állt rendelkezésre.
A személyzet rendkívül segítőkész és kedves volt, mindent megtett azért, hogy a társaság jól érezze magát. Mivel Eger frekventált helyén helyezkedik el a hotel, ezért nagyon kellemes sétákat lehet tenni a belvárosban és a társaság minden tagja ihat egy-egy pohár finom egri bort is. Gratulálok a pozitív változáshoz!