2019. augusztus 12.a párjával járt itt 45 A Hotel maga nagyon szép helyen van. A reggelivel semmi gondunk nem volt sosem. A személyzet nagyon készséges és kedvesek. A Hotelban sajnos nincs étterem sem wellness így esetleges esős napon is kénytelen az ember kimozdulni, de a környéken található fedett medencés vagy egyéb kikapcsolódásra alkalmas helyszín.
A standard szoba nagyon pici ténylegesen, illetve a kényelmetlensége két dologból fakad:
1. Hatalamas szekrény van a szobában, aminek az alja akasztós, és a következő szintet átlag magasságú ember nem tudja elérni csak lábujjhegyről, így pakolásra teljesen alkalmatlan a szekrény. A a feletti szintet létráról is nehéz lenne elérni, nem is értettük a harmadik szintet, mivel 3m-től indúl (nagy a belmagasság). 2. A fürdőszobában a fémpolc a mosdókagyló alatt nagyon nem jó ötlet, egyrészt pakolni nem lehetett a felső szintjéra, másrészt folyamatosan beleakad az ember lába.