2018. október 23.a párjával járt itt 25 Az ételek nem rosszak, de semmi kiemelkedő nincs ami felülmúlná az átlagot. A kiszolgálás jónak mondható, de elrontja az a tény ,hogy akár ott fogyasztás, akár kiszállítás terén nagyon sok a várakozási idő. Többszőr volt rá példa , hogy 1 óra , vagy kicsivel több idő alatt ért ki a futár, amely úgy gondolom 30 percen belül lenne ideális.
Étterem szót pedig nem használnám, mivel inkább egy büfé kategóriára emlékeztet, abból is a leggyengébb változat. A kinti asztalok kopottak, nem a legtisztábbak voltak, a benti rész meg említésre sem méltó, erősen rendbe kellene tenni az egészet , de ügy látom ebbe nem akarnak fejlődni, hiszen a kiszállítás illetve a rendezvények az elsők.
2018. október 17.családjával járt itt 55Minden téren kiváló 1 hetet voltunk ott.
A szoba az ellátás a személyzet, itt valós a négy csillag.
A fürdő is teljesen jó, nem lehet kifogást keresni.
A személyzet segítőkész, figyelmes, bármilyen gonddal felveszik a versenyt és megoldják.
A programok, melyek benne vannak az árban, nagyon jók , napi szinten lehet találni valamit.
2017. július 24.gyerekekkel járt itt 25 A lift hiánya megengedhetetlen lenne, kíváncsi lennék , hogy megy fel egy kerekes székkel valaki? ! Két pozitívum lenne a személyzet kedves és a szobában van légkondi! A tv kis képernyős a távirányító hol jó volt de inkább hol nem, jelzésünk ellenére senki nem próbálta cserélni, maradt a rossz.
A konyha az egy rossz iskolai menzával egyenértékű, szegényes 1 hét alatt gyakorlatilag minden reggel ugyanazt láttuk svédasztal címszó alatt. Tojás rántottát nem eszem egy darabig, meg sült császárt sem, egy fajta sonka meg a kolbász ami az első 3 napban még a tojásban is volt. a konyha az 1 csillagot sem éri el! Aki 1*2 napot akar ott eltölteni mert elfáradt, és megpihen annak jobb hiányában jó , egyébként katasztrófa ott 1 hét Nem is értem ,. hogy lehet annyi oklevél a falon az [moderálva - a szerk. ] megnézi valaki a helyet a részükről? !
2016. október 6.családjával járt itt 45 Nem első alkalommal jártam itt, mivel 3 évvel ezelőtt már voltunk a hotelben. Nekem feltűnt a svédasztal kínálatának visszaesése 3 évvel korábbi időponthoz képest
A személyzet kivétel nélkül kedves, és segítőkész volt, tehát ebben az irányban viszont fejlődés volt tapasztalható.
A hotel elhelyezkedése, nem rossz a fürdőhöz viszonyítva , de más kiemelkedő pozitívum nem nagyon van, mivel egy volt laktanya terültén található, annak egyik épülete lett hotellá alakítva. Csendes lenn a környezet, ha nem egy lakodalmat kellett volna végig szenvednünk szombat éjjel, egy közelben lévő másik épületből. A fürdő belépő viszont benne volt az árban ami nagyot dob az ár-érték arányon. Kijelenthetjük, hogy a fizetett összegért megkaptuk ami elvárható volt, A személyzet előtt le a kalappal, amit feltálaltak az nagyon ízletes volt, az ár-érték arány jó. A fürdő gondozott , mindenben megfelelő. Nem zárom ki , hogy újra visszamegyünk.