2016. január 5.gyerekekkel járt itt 45Ami tetszett:
- a szálloda (és főleg az étterem) hangulata
- a könnyű megközelíthetőség, jó elhelyezkedés
Ami nem tetszett:
- az információhiány, esetenként félreinformálás
- kicsit tisztábbak lehetnének a szobák, rájuk férne egy kis felújítás
- a szilveszteri program sajnos nem mindig szólt mindenkinek, voltak visszatérő vendégek, néha bennfentesnek tűnt az egész program
2014. október 27.gyerekekkel járt itt 35 Összességében meg voltunk elégedve a szállodával és a szolgáltatásokkal, a csomag, amit vásároltunk megfelelt az elképzeléseknek. Azért akadt néhány hiányosság.
- a szállodán látszik, hogy fel lett újítva, de az utóbbi időben nem nagyon nyúltak hozzá, ez látszik a szobában a szőnyegeken, a szanitereken, az ágyon a matrac kényelmetlenül elhasznált volt, a pótágyból (amit kifelejtettek a szobából, szólni kellett miatta) hiányzott két keresztléc
- a nagy befogadó képességhez képest kevés a lift, többször kellett a 6. emeletre lépcsőzni kisgyerekkel
- ha wellness/fitness szolgáltatást hirdet a szálloda, akkor elvárná az ember, hogy ne csak 1 finn szauna/1 gőzfürdő/1 infra szauna legyen, ill. sorba kelljen állni az egy-egy db fitness gépért, esélyünk sem volt kihasználni a lehetőségeket, helyhiány miatt
- első este a vacsoránál 8 órakor már alig volt kint friss étel, holott 9-ig volt vacsora; ugyanakkor a következő napokban ezzel semmi gond nem volt
De bőven volt pozitívum is. - a szálloda könnyen megközelíthető (bár Veszprém felől lehetne nagyobb tábla, hogy melyik utcába kell befordulni), gyönyörű helyen van, a Balaton közel, a városközpont közel
- az ételek változatosak voltak, a büféreggeli és -vacsora bőséges (csak kicsit szűkös a hely)
- a fürdőszobában van kád! ! ! ami kisgyerekkel nagy öröm
- a meghirdetett programok rendben voltak
- a fizetés gyorsan, rendben zajlott
Összességében azt kaptuk, amire számítottunk, köszönjük szépen!