2019. február 4.a párjával járt itt 55Mind a 2 alkalommal 2 éjszakát töltöttünk a szállodában és még tervezünk visszamenni. A szobák tágasak, tiszták és nagyon jó felszereltségűek. A wellness részleg is nagyon tágas, nincs zsúfoltság és a víz nagyon kellemes. Finom ételek, nagyon jó italkínálat. Tökéletes kávé, mindkét bárban. A személyzet udvarias, kedves és segítőkész. Összességében az egyik kedvenc szállodánk egy nagyon szép környezetben.
2016. február 18.a párjával járt itt 55Igazi kényelemben és minőségi kiszolgálásban volt részünk. A szálloda gyönyörű, igazi luxus érzete lehet itt az embernek, a wellness részleg is álomszép. Az étel igazi kuriózum volt, nagyon különleges fogásokat kóstolhattunk meg. Kiváló volt a kiszolgálás, igaz, hogy utószezonba voltunk, alig voltak a szállodában, de szívesen visszamennénk, mert nagyon jól éreztünk magunkat.
2016. február 18.a párjával járt itt 55Teljesen véletlenül találtunk erre az étteremre és azóta is egyik kedvencünk. Ilyen kiszolgálásban még sehol sem volt részünk (bár ez egy konkrét pincérnek köszönhető) Ami az ételt illeti minden várakozásunkat felülmúlta, minden alkalommal, változatos nem mindennapi a választék. Kivételesen finom volt a desszert is. Nem tartozik a legolcsóbb éttermek közé, de időnkét belefér.
2016. február 18.a párjával járt itt 55Nagyon meg voltunk elégedve minden szolgáltatással. Figyelmes, segítőkész személyzet, tisztaság, izletes, bőséges ételek, élmény volt minden téren. Nagyon jó időszakban voltunk, mert nem volt még szezon. Kihasználtunk minden szolgáltatást amit csak lehetett, nagyon jól éreztük magunkat. A városban is van bőven látnivaló, kár, hogy Budapesttől messze van.