2024. július 10.gyerekekkel járt itt 55Köszönjük kedves vendéglátásukat ! Örülünk,hogy Önöket választottuk , másnak is szívesen ajánljuk. Fiatal korunkban kívülről többször megcsodáltuk a szállodát és nem gondoltuk,hogy valaha is ott tölthetünk egy éjszakát . Kár,hogy csak egy napra tudtuk igénybe venni. Munkájukhoz jó egészséget kívánunk!
Tisztelettel ,Németh György, Györgyné és az unokánk
Danubius Hotel Annabella válasza
Kedves Németh György, Györgyné,
Örülünk, hogy kellemesen telt a nálunk töltött idő és örömünkre szolgál, hogy ilyen pozitív élményeket szereztek szállodánkban.
Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét, hálásak vagyunk, hogy szállodánkat választotta várjuk Önöket legközelebb is.
Üdvözlettel,
2024. július 13., , Danubius Hotel Annabella
2016. december 17.a párjával járt itt 55 Kellemesen éreztük magunkat. Kedves személyzet,remek ellátás. Medencék kifogástalanok,szaunák nagyon jók,ételek kiválóak,választék bőséges. Ami nekünk kicsit kellemetlen a lépcső a szobában és a folyosókon,természetesen ezt
csak a korunk és izületeink miatt vettük észre,elnézést érte ! Köszönjük szíves vendéglátásukat!
Áldott ünnepeket és nagyon boldog,sikeres új
esztendőt kívánunk! Tisztelettel, Németh György és felesége