2023. szeptember 11.a párjával járt itt 55 Másodszor jöttünk ide, mert a felújítás után nagyon pozitív élményeink voltak. Ezúttal sem csalódtunk, gyönyörű a panoráma, a wellnes 3 emeletén mindenhez hozzáfértünk, ráadásul napközben nem volt tömeg, nyugodt, csendes volt. A saját sziget igazi unikum, jókat úsztam a Balatonban.
A svédasztal bőséges, folyamatosan újra töltik, az étkezési idők vége felé is teljes a kínálat. A Helikon rövid idő alatt az egyik kedvenc szállodánkká vált, reményein szerint még sokszor jövünk ide. Az egyetlen észrevétel, ami furcsa volt, hogy nem takarítottak az ottlétünk alatt, törölközőt sem cseréltek, ami 2 éjszakánál nem volt zavaró, hiszen a wellnesben is külön törölközőnk volt, fürdőköpenyt is kaptunk - de korábban nem találkoztunk ilyennel.
2022. június 27.a párjával járt itt 35 Az esti svédasztal hosszú idő óta a leggyengébb az általam ismert szállodák közül, választékban és az ételek minőségében is. Ennél alacsonyabb csillagszám helyeken is kaptunk már jobbat. Fürdőszobában még a fali szappanadagolók is üresek voltak, nemhogy kis reprezentációs sampon vagy tusfürdő.
A szálloda fekvése kiváló, a kilátás gyönyörű, a wellness jó és változatos.
2015. november 2.a párjával járt itt 55 Régóta szemeztünk visegrádi látogatásaink alatt a Silvanussal, ezért kicsit féltem, hogy a személyes élmény elmarad a várakozástól - de nem így történt. A Dunakanyar panorámája, a kandallóban égő tűz, a welnessben fogyasztott koktél. . . Egy fantasztikus esti saxofon koncert örökzöldekkel és jazz standardokkal. . .
A svédasztal fortélyos fogásai. . . Szóval a Silvanus tényleg magasan van - és nem csak földrajzilag!