2020. szeptember 30.barátokkal járt itt 55Kiránduláshoz választottuk a helyszínt és nem csalódtunk. A szobákban tisztaság fogadott. Az étteremben mindenki megtalálta a kedvencét. Kérésünkre a borpincét is megmutatták. Kellemes a környezet és jó kiinduló pont a környék látnivalóinak megtekintéséhez. Érdekesség, hogy mivel szüretkor voltunk, láttuk a szőlő feldolgozásának folyamatát az udvaron.
2020. március 10., kollégákkal járt itt 55 Jó hangulatban ebédelünk itt a kollégákkal. Mindig remek ételek vannak és a kiszolgálás is gyors. A felszolgálók mindig kíváncsiak, hogy elégedettek voltunk-e. Nem véletlenül van mindig sok vendég ebédidőben. Szinte várjuk, hogy milyen finomságokat kínálnak a következő hétre, amelyről hírlevelet is küldenek.
Ajánlom bárkinek találkozási helyként is, különösen nyáron a kerthelyiséget.
2019. november 16.barátokkal járt itt 55Igazi családias panzió. Nagyon kedves kiszolgálásban és igazi kényelemben volt részünk. Maximálisan alkalmazkodtak az igényeinkhez és az érkezési időpontunkhoz. A finom reggelivel is meg voltunk elégedve, a kedvünket keresték. Egy esti társasági beszélgetéshez van egy elegáns szalon is. Csak ajánlani tudom.
2019. január 18.barátokkal járt itt 55 Baráti társasággal szálltunk meg itt egy zempléni kirándulás alkalmával. Mindenki nagyon meg volt elégedve a szállással és kiváló reggelit kaptunk. Több napos pihenésre is remek, ehhez minden adott, friss levegő, tisztaság, kényelem és odafigyelés. A környék sok szép látnivalót kínál.
Komlóska is egy különleges hely, egészen eltér a környékbeli településektől.
2016. január 27.a párjával járt itt 45Téli kikapcsolódásnak remek helyszín volt, udvarias személyzettel. Bőséges és ízletes volt a svédasztalos reggeli és vacsora. Ekkora szállodához talán kicsi a wellness részleg kapacitása és a TV-ben csak a minimum csatornákat lehetett nézni.