2014. január 2.gyerekekkel járt itt 35 Családomat leptem meg ezzel az ajándékkal. Megérkezésünkkor a recepción "örüljetek hogy itt lehettek" fogadtatás várt minket. A recepciós Hölgy kérdéseinkre alig, vagy inkább nem adott választ. Ez valahogy megbélyegezte az ittlétünk milyenségét, illetve azt, hogy mennyire szívesen látnak minket vendégül!
Szerencsére a Gyerekek jól érezték magukat. A Gyermekprogramok nagyon jók voltak, aranyosak a Foglalkoztatók! A kihúzhatós kanapé, nem igazán kényelmes egy négytagú családnak négy éjszakára, legyen az gyerekről is szó. Azt hiszem Nekik is jár a "kényelem". A Karácsonyi menü hagy némi kivetni valót maga után, nem is részletezem. Régebben nagyon jó és változatos konyhája volt a Szállodának ! Nem tudom, mi történhetett! ? Vacsoránál hiányoltuk az innivalót. Legalább egy kancsó vizet tehetnének az asztalra, ha már üdítő nem jár a vacsora mellé. Valahogy megfordult a Világ ! Nem a Szálloda van a Vendégért, hanem a Vendég a Szállodáért! Ezt kellene visszafordítani valahogy. Tudom nagyon nehéz mindenkinek talpon maradni, de egy kis kedvesség, odafigyelés, nagyon jólesik a Vendégnek!
Hotel Karos Spa válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét a szállodában eltöltött pihenésükkel kapcsolatban, még ha negatív tapasztalatokat is szerzett. Észrevételei fontosak a számunkra, legyen az bármilyen, mert így tudunk ezeken változtatni. A kollégák megnyilvánulásáért szíves elnézésüket kérjük.
Reméljük ezek ellenére a jövőben azért szintén ellátogatnak hozzánk.
Üdvözlettel:
Hotel Karos Spa
2014. január 9., , Hotel Karos Spa
2013. november 22.gyerekekkel járt itt 15 Családommal és egy baráti családdal mentünk le Szegedre , mivel kisfiamnak kenu-versenye volt. Interneten foglaltam le a szállást, a recepción kritikán aluli volt a hozzáértés. A szobák és a fürdő, osztályozhatatlan. Úgy érzem nincs az ár/érték arány egyensúlyban. Inkább egy lepukkant munkásszállóra emlékeztet , mint egy Hotelre.
Pihenni nem lehetett , mivel a közelben , éppen szabadtéri Disco volt (erről igazán , nem a hotel tehet). A reggeli hagy némi kivetnivalót maga után! Én éreztem magam kellemetlenül a másik családdal szemben a tapasztaltak miatt, mivel a képek és a leírás a Hotelről , nem a valóságot tükrözik és Én ezek alapján választottam a Tisza Sport Hotelt. Többet ide nem szeretnék jönni.