2017. április 10.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tiszta szállás, szép környezetben, remek kilátással az étteremből. A személyzet kedves, mosolygós és nagyon figyelmes. 30. -ik születésnapomat töltöttük a szállodában. 2. nap egy üveg bor és egy kedves üdvözlő lap várt a szobában a wellness után. A születésnapomon az egész személyzet együtt énekelte a Happy B.
dalt a párommal a vacsora után, kaptam paleo tortát is, glutén és tej érzékeny vagyok. Különleges és megható volt. Ezen kívül, a wellness nagyon kellemes, bár a lépcső kissé csúszós volt a felső medencékhez vezető úton. A szoba tiszta volt, de modernebbre számítottam. A kirándulási lehetőségek és programok igazán színesek.
Tökéletes hely a kikapcsolódásra. Tiszta szobák, tiszta szálloda. Szuper wellness, kellemes meleg vizű medencékkel, kellemes masszázzsal. Recepciósok és a bárpultosok nagyon kedvesek, mosolygósak, segítőkészek. Az étterem igazán hangulatos. Az ételek tökéletesek, ****-os minőségűek, igazán nagy a választék.
Egyet hiányoltam étel allergiásként, a desszertekben is megjelenhetne a nagyobb választék pl. tej-glutén allergiás számára. Ha csak egy kis pihenőre mentünk volna, tökéletes választás a hotel. A foglaláskor többször is említettem, hogy nászútra érkezünk a szállodába. Örömmel vettük volna más szállodához hasonlóan, valamilyen kedveskedést számunkra( születésnapra kaptam máshol egy üveg bort és egy üdvözlőlapot). Nagyon jól esett. Nekünk e nélkül is nagy élmény volt, az ott töltött idő, de kicsit csalódottak voltunk ennek hiányában. A jövőben biztos vissza fogunk menni, jól éreztük magunkat.
2016. június 27.a párjával járt itt 55 Első alkalommal voltunk június elején. Panoráma, apartman, wellness, étkezés kifogástalan volt. Mivel kevés vendég tartózkodott az apartmanokban, ezért kívánságunkra főztek. Nekem tej és glutén érzékenységem van. Ez sem volt akadály, változatos menüt biztosítottak a pár napban.
Reggel friss GM kenyér várt, és a kedves, figyelmes pincér még egy kókusztejes, finom jegeskávét is felszolgált. Ez nálam *****, (volt sok rossz élményem máshol)
A recepciós hölgyek kevésbé kedves fogadtatása volt az egyedüli, ami furcsa volt, az 5 csillagos színvonalhoz képest, de ez sem szegte kedvünket az itt tartózkodástól. Sőt a szoba szervizt meg kell említsem, mert valamilyen beállítási gond volt a tv-vel és telefonon kértem segítséget és kb. 5 percen belül kijöttek és azonnal elhárították a problémát. Ez sem olyan gyakori más helyeken. . . tapasztalat. Mindenkinek ajánlanám a szállást, mert igazán kellemes hely, közel sok látnivalóhoz és igazi kikapcsolódást nyújtanak a szolgáltatások.
2015. június 30.a párjával járt itt 55 Másodszorra tértünk vissza a szállodába :)
Tökéletes volt ez a 3 nap amit, a szállodában töltöttünk. Kellemes idő miatt, 4 túra útvonalat is végigjártunk. A recepció személyzete nagyon segítőkész volt. Kaptunk túra ajánlásokat, és segítettek eligazodni a térképeken is. A személyzet nagyon kedves, mosolygós, és figyelmes volt.
Korábban érkeztünk, ezért a kedves recepciós addig intézkedett, míg talált nekünk egy tiszta szobát. Ezt nagyon köszöntük, mert el tudtunk menni egy 10km-es túrára :) még aznap. Ez után jól el is fáradtunk és a wellness részlegben található só medence kimondottan jó hatással volt a fáradt végtagjainknak :)
Ételek és az ital választék nagyon bőséges volt ismét, több vegetáriánus étel közül is lehetett választani, és teljesen természetesnek vette a személyzet, hogy rizs tejet kértem a reggelinél :)
Nagy teraszos szobát kértünk, igazán nagyon kellemes volt. Alig várjuk a mielőbbi alkalmat a vissza térésre.