2013. október 15.gyerekekkel járt itt 45 3 éjszakára érkeztünk a hotelba. A személyzet, kedves, segítőkész. Az étteremben az ételek nagyon finomak voltak, bár számomra a reggeli ugyan változatos és finom volt, valami hiányzott. A vacsora kifogástalan volt, bár értékeltem volna, ha nem csak 2 fajtából lehet választani.
A szoba nagyon tiszta volt, és hatalmas (köszönet érte), azonban az ágy borzasztóan nyikorgott, valamint ahogy végigmentünk a szobában dübögött alattunk a "föld". Szerencsére az alattunk lévő szobában nem voltak, így nem zavart senkit az 1 éves kisfiam szaladgálása. A TV elhelyezése szerintem nem tökéletes, egy falra szerelhető LCD TV jobban illene egy ilyen hotelhez. Fűtés október elején csak a fürdőben volt egy nagyon pici radiátoron. Wellness: a 30 perces teljes testmasszázs után a párom 2 napig nem tudott a hátamhoz érni, mert olyan izomlázam volt. A szauna számomra nagyon kellemes volt, viszont az úszómedencét túl rövidnek találtam, valamint a jakuzzi után igen hideg volt a vize, így nem is úsztunk benne :(
Sajnos hamarabb el kellett hagynunk a szállást, mert összeszedett az egész család egy vírust, azonban a hotel nagyon rugalmasan állt a dologhoz, és ezt nagyon köszönjük nekik! Mindent összevetve, jól éreztük magunkat. bár én egy picit többet vártam volna egy 4 csillagos hoteltől. (Félreértés ne essék, nem a személyzet miatt! )
2013. szeptember 29.gyerekekkel járt itt 55Kellemes hangulatú, kényelmes, teljesen felszerelt szállás. Annyira megragadott minket a hely és a szállás, hogy mi 2-szer is nyaraltunk itt az idén. Különösen tetszett, hogy másodjára nagyobb létszámmal mentünk (3 felnőtt 3 gyermek), és kényelmesen elfértünk a szálláshelyen a 2 szobás közös nappalis részben. Ha Gyulán járunk, legközelebb is itt szállunk meg!
Estike Apartman válasza
Nagyon köszönöm, visszavárom önöket.
2014. március 4., Tóth Eszter, tulajdonos