2018. szeptember 22., csoporttal járt itt 55 Egy kis egyesület tagjaival nyaraltunk Révfülöpön. A csapat nagy része gyermek volt,nagycsaládosok és nem nagy igényekkel. Indulás előtt termésetesen felkerestük a szállást körbenéztünk informálódtunk. Aztán olvastunk pár hozzászólást és mindig jeleztük a veztőség felé mit olvastunk és mindig azt a választ kaptuk legyünk nyugodtak amit megbeszéltünk az úgy is lesz.
Eljött a nyaralás napja és mi nagy várakozással indultunk el. A fogadtatás nagyon jó volt vártak már bennünk. Hogy éreztük magunk? Nagyon jól. Természetesen tudni kell hogy ez nem egy 5*-os szálloda. De a szobák kényelmesek világosak. Mindenhol tisztaság volt. Minden nap jöttek takarítani. Ha ezzel nem szerettünk volna élni akkor csak kitettük a táblát Ne zavarj! és nem zavartak. De ha valami gondunk volt akkor csak szólni kellet és a legrövidebb időn belül megoldották. Az étkezés bőséges és finom volt. Rendre lehetet repetát kérni és az éteallergiás csoporttársunknak is elkészítették az ő igényeinek megfelelő ételeket. Minden alkalommal megkérdezték elég e,kérünk e még,miben lehetnek segítségünkre? Utólsó este még szalonnát is tudtunk sütni és csak egyszer kértük hogy pár dolgot (tányér,kés,pohár,szalvéta) kaphatnánk e a konyháról. Minden ott várt bennünk kikészítve. Külön örültünk neki hogy a tábornak saját kialakított partszakasza volt. A gyerekeket leengedtük a partról,stégről figyeltük öket és ők nagyon jól érezték magukat. Több helyen nyaraltam már. Felnőttként és gyerekként még szüleimmel is. zuhanyzó és nem takarítottak minden nap. Lehet hogy az ebédlőben elém tették étkezéskor a reggelit,ebédet,vacsorát. De a folyosón közös volt a wc és a zuhanyzó. Azt tudom csak mondani nem volt semmiben hiányunk. Mindent rendben találtunk és nagyon jól éreztük magunkat. Aki ezt a helyet választja ne egy 5*-os szállodára gondoljon. A Hotel Révfülöp egy retró szálló. In szívesen nevezem tábornak. Amikor megkérdeztem a családokat akik velünk voltak hogy érezték magukat azt vártam elmondják:jól,egész jól,nem volt jó ez vagy az. A válaszaik szinte együntetűen a következő volt:Ugye jövőre is eljövünk. IGEN ha lesz rá lehetőség jövőre is eljövünk! ! ! ! Köszönjük a lehetőséget a nyaralásra!