2023. szeptember 30.a párjával járt itt 55A szállodával teljesen megvoltunk elégedve, csak az étkezések azok nagyon gyengék. Nem egy 4* szállodának megfelelőek. Kevés választék, mindig elfogyott szinte minden, úgy kellett kérni, hogy hozzanak. Gyönyörű szálloda, jó helyen van.
2023. szeptember 24.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon modern tiszta, esténként szuper élőzene 10 óráig. Ellátás jó!
Kellemes hely.
Szeretünk ott lenni! Héviz nagyon szép, tiszta barátságos város!
2022. augusztus 23.a párjával járt itt 35A hely ahol van a panzió az nagyon szép! A személyzet az, hát lehetne barátságosabb! A szoba tiszta volt, de pici! Árban nem volt drága, de többet nem is szabad érte adni! A reggeli még elment úgy ahogy, bár a kávé ihatatlan volt, de a vacsora az felejtős! Ilyen gyenge félpanziót még nem kaptunk!!!
2022. augusztus 23.a párjával járt itt 45Szép tiszta szobák, kedves vendéglátók! A besorolásának megfelel! Nem volt drága! A reggeli az egy kicsit lehetne jobb, és változatosabb! Csak reggeli volt az árban, étlapról vacsoráztunk, nagyon finom volt amit rendeltünk, és akkor még nem volt olyan drága, mint gondolom most már!
2022. augusztus 23.egyedül járt itt 55Gyönyörű szálloda! Minden igényt kielégít! Finom ételek, nagyon csodálatos welnes! Gyönyörű szobák, tisztaság mindenhol.Nem olcsó szálloda, de aki megteheti annak jó szívvel ajánlom! Minden tökéletes!
2022. augusztus 23.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Gyönyörű a Hotel! Nagyon szépek a szobák, és minden helyiség, gyönyörű minden, tisztaság igényesség! Csodálatos parkja van! Nem is kell elhagyni a hotelt bent is ellehet tölteni az időt! Kiváló a reggeli és a vacsora! Mindenkinek aki teheti elkell menni!!
2022. augusztus 15.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kiváló környezetben található, közel Budapeshez, és a környező hegyekhez. Nagyon tiszta szálloda, isteni kajákkal férjem szinte ezért jár ide, hogy jókat egyen! A welnes részleg nem nagy, de mi nem is azért járunk ide.