2015. április 20.a párjával járt itt 55 Az oda vezető út kicsit döcögős, de lassú menetben, a kátyúkat kikerülgetve épségben fel lehet jutni, közben lehet gyönyörködni a természetben. Mi egy borkostolón is részt vettünk, ami számunkra felejthetetlen élmény volt. A kóstolóhoz kapcsolódó üzemlátogatás során,sok érdekességet tudtunk meg a folyamatokról a gyártástól a borkészítésig.
Az étteremben két alkalommal vacsoráztunk. Az ételek elegendőek és finomak voltak, a tányérok, evőeszközök, poharak tiszták. A terítő sem volt foltos,vagy morzsás, mint sok más helyen. A felszolgálók kedvesek és figyelmesek. Az étteremből nagyon szép a panoráma.
2015. április 20.a párjával járt itt 55 2015. áprilisában voltunk itt a férjemmel. A hotel szobái számozás helyett - nagyon ötletesen - borokról (szőlőfajtákról) vannak elnevezve. A szoba, amiben mi aludtunk, egyszerű és tiszta volt. Az ablakból felejthetetlen panoráma nyílt a Dunára és a domboldalon elterülő, szépen művelt szőlőkre.
A fürdő is tiszta volt, törölköző, szappan, tusfürdő volt, így feleslegesen vittünk magunkkal, de ezt a foglaláskor elfelejtettem megkérdezni. A reggelit étlapról lehetett választani, amit mi ettünk frissen készült és kiadós volt.