2018. január 28.barátokkal járt itt 55 16 év után végre, újra eljutottam a Forgó étterembe. Meglepett, hogy mennyivel nagyobb lett, kibővült, átalakult. Ami nem változott, az a remek kínálat, és az ételek minősége. Foglaltunk asztalt előre, minden a megbeszélés szerint történt. Mihelyt elhelyezkedtünk, már jött is a pincérünk felvenni a rendelést.
Kedvesen válaszolt a kérdéseinkre, attól sem lett morcos,hogy jeleztük,a 11 fős társaság külön-külön szeretne majd fizetni. Attól függetlenül, hogy telt ház volt,gyorsan megkaptunk mindent. Figyeltek ránk, ha volt plusz kérés, azonnal tudtuk közölni. Az adagok nagyok, az ízek csodásak voltak.
2017. október 29.barátokkal járt itt 55 Könnyen és gyorsan elérhető Budapestről. Már a recepció egy élmény, gyorsak, kedvesek és részletes tájékoztatást adnak. A szolgáltatások igénybevétele utalványokkal egyszerű. A szoba szép, tiszta és kényelmes, a fürdőszobából csak a bidé, vagy funkciójának megfelelő más lehetőség hiányzott.
Külön öröm volt a nagyítós smink tükör,apróság de nagy segítség. Az étkezés pazar, nagy választék nagyszerűen elkészítve, külön kiemelem a remek , friss és ropogós pékárukat. A pincérek csendben ,gyorsan dolgoznak. Pillanatok alatt tűnnek el a használt terítékek az asztalokról. A környék szép és jó lehetőségekkel rendelkezik. Mi a Korda Filmstúdióba látogattunk el. Remek volt. Egyetlen gondunk volt, hogy az egyik különterem mellett volt a szobánk, ahol nagyon kulturálatlanul szórakozott egy cég kis csapata. De szóvá tettem és azonnal intézkedtek, és az éjszakai kellemetlenségünk miatt kárpótoltak bennünket. Remélem máskor is lesz kedvezményes akciójuk, mert akkor biztos újra vendégeik leszünk.
2017. szeptember 28.a párjával járt itt 55 Nagyszerű érzés, hogy visszamegyek egy étterembe 13 év után, ahova régen rengetegszer betértem és ott találom a régi kedves arcokat. A törzsvendégeket, a pincéreket, a szakácsot. Ettünk csirkemellet barna mártásban krokettel és juhtúróval töltött rántott gombafejeket hasábbal, majd túrógombócot.
Hibátlan volt mind ízvilágban, mind tálalásban. Pincérünk 13 év után is barátként fogadott. A környezet tiszta,és barátságos. De jó lenne egy ilyen hely a közelünkben.
2017. szeptember 21.a párjával járt itt 45 Az úszó VB és a Kapolcsi fesztivál alatt voltunk a hotel vendégei. Annak ellenére, hogy csurig volt a ház vendégekkel gyors ,zökkenőmentes volt a ki és bejelentkezés . Mindenki nagyon udvariasan és szolgálatkészen . A szálloda tiszta volt végig. Az étkezéseknél a svédasztal kínálata folyamatosan feltöltődött, és pazar volt.
A szobánk nem volt kifogástalan, kicsit retro. Azt gondolom, hogy a XXI. században egy 3 csillagos szállodában is alap lenne, hogy kánikulában ne kapjunk hőgutát a szobában. A saját strand szép , jó ellátású.
2017. május 29.a párjával járt itt 55Párom és én áprilisban jártunk ebben az étteremben. Az utóbbi években több alkalommal voltunk hosszú hetekig olyan helyzetben, hogy csak vegetáriánus módon étkezhettünk. Sok csalodásban volt részünk, de itt végre ízletes ételeket ehettünk. Zöldségkrémes rántott palacsinta tálra és Lecsós szejtán brassóira esett a választásunk. Hibátlan volt. Kedves és gyors volt a kiszolgálás is.
2017. május 18.a párjával járt itt 55Nem szép, nem tágas hely, de ki törődik vele! Kedves fogadtatás, hamar kapunk étlapot. Én imádom az indiai ételeket, a bőséges választék láttán egyből nagyon éhes leszek. Vegetable kofta és Alu Jeera (köményes burgonya) illetve Fokhagymás Nan volt a választásom. Csodás volt ! Italként mangós lassit( joghurtos ) ittam. Máskor is jövünk.
2017. május 18., kollégákkal járt itt 55Érdemes hétvégén és ünnepnapokon asztalt foglalni. Már foglaláskor érzem az isteni halászlé zamatát a számban :). Több ünnepünket töltötte itt együtt a család az utóbbi években. Legutóbb áprilisban jártam itt a kollégáimmal. Érkezéskor kedvesen fogadnak, hamar felveszik az ital rendelést. A választásban segítenek,ha kérem. Nagyok az adagok és igen ízletesek.
2017. május 18.a párjával járt itt 55Sokszor járunk ide, nem véletlenül. Színház, koncert után,késő este is lehet friss meleg ételt kapni. Remek az étlap, amit nagyon hamar kihoznak. Bőséges a kínálat,a választásban ügyesen részt vesznek , ha külön kérés van igyekeznek segíteni. Ha telt ház van, akkor sem kell órákat várni a felszolgálásra. Az ételekben még soha nem csalódtunk. Nagy adagok, ízletesen elkészítve.