2016. június 6.egyedül járt itt 55 Nagyon fontos szempont számomra a nyugalom és a kiszolgálás,ezért igyekszem mindig a szezon végére időzíteni a szabadságot. Így kerültem ide szeptemberben egy pár napra. Izgatottan indultam otthonról,mert a képeket látva egy csodálatos hely várt rám,amiben nem is csalódtam. A recepción egy nagyon kedves fiatalember fogadott.
A bejelentkezés után elmondta a fontosabb információkat és megmutatta,hogy mit merre találok. Elfoglaltam a jól felszerelt szobámat,melyben minden megtalálható volt a kényelemhez. Elindultam felfedezni az épületet. Minden volt ami egy igazi kikapcsolódáshoz kellhet(szauna,gyógyvíz, pihenőszoba, szabadtéri strand. )A fürdőzés után éhesen mentem a szálloda Kristály éttermébe. A választék bőséges volt. A felszolgálók mindig figyelték a vendégek kívánságait és ügyeltek arra is, hogy mindig minden friss legyen az asztalon. A kedvenc ételeim közül több is került terítékre így kicsit nehéz volt a választás. Kifele menet kedvesen érdeklődtek,hogy ízlett-e a vacsora. Egy kis tv nézés után nagyon jól aludtam. Összességében nagyon jól éreztem magam a szállodában és szeretnék vissza térni még a családommal.