2017. szeptember 5.barátokkal járt itt 15 Ez a szálláshely arról szól, hogy "mi a nyavalyának kell nekem vendéglátással foglalkozni"? Ez a mentalitás sugárzik a vezetőasszonyról és a személyzetről egyaránt. Nem tudom ki a tulajdonos, de úgy látszik nagy ívben lesajnálja, hogy a vendégek milyen élményekkel gazdagodnak nála, s egyáltalán vissza fognak e térni valaha.
Pedig a Fogadó szép helyen van, a strand mellett, és az épület is magában rejti a lehetőségeket. De nagyon magában rejti, mert az eredmény egy balkáni szocreál hangulat, gyatra hozzáállással, érdektelenséggel. A szobák állapota csak éppenhogy működőképes, gondozottság, praktikus odafigyelés teljes hiányával. A kötelező kűr teljesítve, de csak éppen hogy. . . .
2014. május 26.a párjával járt itt 45 Május közepe táján egy rövid (két éjszakás)pihenést ejtettünk meg egyik kedvenc szállónkban, a Thermál Visegrádban. Nem csak a törzsvendég státusz kihasználása serkenti az embert a Dunakanyarba, hanem az is, hogy nem kell sokat autózni- fél óra utazást követően már el is lehet foglalni a szobát.
Miután már több ízben jártunk itt, különösebb meglepetés nem ért bennünket, a szálló és a medencék tiszták, a személyzet udvarias, a svédasztal majdnem tökéletes (egy ízetlen zöldbableves és egy szárazkeményre rántott csirkemell ugyan gyanakvásra késztetett, tán séfet cseréltek a konyhában? )
Egyszóval, aki szereti a kényelmet,a pancsolást és a hasát is, az máris indulhat Visegrádra, de a pénztárcáját azért ne felejtse otthon!
2013. november 27.egyedül járt itt 45 A szolnoki Tiszavirág Fesztivál okán töltöttem egy éjszakát a szállóban. Finom, csendes hangulata van a régi épületnek, aszemélyzet is visszafogott, de korrekt. Mind a recepció, mind a reggeli kiszolgálás kifogástalan volt. A szoba berendezése kissé ósdinak tűnt, bár stílusában illett a régi klasszicista épülethez.
Összességében - beleértve a fesztivál programját is - kellemes napot töltöttem a tiszaparti városban.
2013. január 18.a párjával járt itt 45 Immár negyedik alakalommal áztattuk magunkat a szálló gyógyvizében s próbáltuk egy kis mozgással ellensúlyozni a fölszedett kilókat, mert a konyha ismét kitett magáért. (Ha egy valamit hiányolhattunk az étrendből, az a hal volt. . .
) A személyzet kedves és szolgálatkész volt, a wellness is kielégítő, egyetlen hiányosság, hogy a két forróvizes gyógymmedence megegyező hőmérsékletű volt, egyik nap 31 fok, másik nap pedig legalább 36 fok! Azonban ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat, még az idén újra jövünk!