2013. április 1.gyerekekkel járt itt 55Minden szolgáltatással elégedettek voltunk. Azért választottuk ezt a szállodát, mert a városi fürdőbe és a városi strandra közvetlenül át tudunk menni. Bár az oda vezető út elég "kalandos". Kisgyermekeseknek jól fel kell pakolniuk a hosszú útra.
A szálloda kényelmével, az ellátással kapcsolatban minden rendben volt. A személyzet segítőkész volt.
2013. április 1.gyerekekkel járt itt 55Nagyon jól éreztük magunkat, kisgyermekes családoknak is jó szívvel ajánlom ezt a szállodát. A gyermek játszószobát külön kiemelném, tökéletes minőségű játékokkal és külön gyermekfelügyelettel.
A medencék hőmérséklete tökéletes volt, a szaunával is elégedettek voltunk. A büféreggeli minősége kifogástalan és a választék is bőséges volt. A szoba mérete, minősége, kényelme vitathatatlanul jó volt.
2013. április 1.gyerekekkel járt itt 45 Mér kétszer voltunk a Park-Inn sárvár vendégei. Az első alkalommal maradéktalanul elégedettek voltunk, de legutóbb csalódást jelentett, hogy a szobák tisztasága hagyott némi kívánni valót maga után. Az ágy kissé kényelmetlen volt ( ez sajnos sok szállodában így van. . . )
A svédasztalos reggeli kínálata pazar volt.
Az éttermi személyzet nagyon segítőkész volt, azonnal intézkedtek, ha volt valamilyen kérés.
2013. április 1.gyerekekkel járt itt 55Már több alkalommal jártunk Hévizen, mindig a Hotel Carbonában foglaltunk szállást. Sosem csalódtunk, a személyzet segítőkész, a szobák tisztasága kifogástalan.
Talán csak a büféreggeli választékát tudom gyengébbnek értékelni, más hasonló színvonalú szállodákkal összehasonlítva.
A medencék tisztasága, a víz hőfoka is rendben volt. Még biztosan visszatérünk ide.
2013. április 1.gyerekekkel járt itt 45Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek ajánlani tudom. Tetszett a kiszolgálás, az étel. A személyzet segítőkész volt.
A melegvizes medence kissé lehetett volna melegebb is. Kisgyermekkel utaztunk, számára is nagy élmény volt, jól érezte magát.
Amin váltortathatnának az csak egy apróság: a lepedők minősége. Gumis lepedő praktikusabb lett volna a hagyományos lepedő helyett.