2017. május 11.a párjával járt itt 45 Az éven május 7-én töltöttünk 3éjszakát a Hotelben. Először jártunk itt. Kellemes,jól felszerelt és tiszta szobát kaptunk. A személyzet a recepcion határozott,egyszerű és ami nem tetszett ,hogy mosoly nem volt. Egyébként érthetően tájékoztattak mindenről. A wellness részleg kitűnő volt. Tiszta és nem voltak sokan,volt napozó ágy bőven.
Gyógyvizes medencéjére ráférne egy kis felújítás. Elég elavult. Étkezés 3x volt bőséges és finomak,főleg a vacsorákat tudnám kiemelni,azok egyszerűen isteniek voltak. Az ebéd nem nyerte el a tetszésemet mert nem egy 4 csillagos hotelhez méltó volt. A reggelire is ráférne valami kreativitás. Mivel ugyan azok a menük voltak a 4 nap alatt,vajas lekváros kenyeret pedig itthon is ehetek. . . :( A hotel svédasztalos étkezés miatt volt,hogy negyed órát vártunk álltunk sorba ,hogy leveshez hozzá jussunk. Mivel csak 1 üstben volt kitéve s ezt hirtelen meglepték a vendégek ami iskolai menzához tudom hasonlítani. Után töltések lassú volt,kevés volt a konyhai személyzet. Néha idegesen feszülten hozták s töltötték fel, indulatosak is voltak időnként. Ez sem felel meg a 4 csillag profiljának. Összességében megvoltam elégedve de ugyanakkor csalódtam is,abban ,hogy a 4 csillagnak nem felel meg.
2014. január 31.a párjával járt itt 55Télen jártunk itt. Fogadás jó volt. Tiszta szoba és udvarias fogadásban volt részünk.
Éttermükben ízletes és bő választékban lehetett válogatni. Ár arány is megfelelő volt. Csendes,diszkrét hely. Bár a közlekedés a szállás és az étterem közt, volt némi problémánk. De megoldottuk! Meg vagyok elégedve mindennel. Gyönyörű 2 napot töltöttünk itt el.
2014. január 31.a párjával járt itt 55 3 napot 2 éjszakát töltöttem itt. Nagyon szép helyen van. Az érkezéskor kedvesen és udvariasan fogadtak. Volt egy kis problémánk de azt is gyorsan megoldották! Éttermükben rendkívül gazadag és választékos menük találhatók. Nem kevésbé nagyon ízletes. S olyan nagy adag,hogy meg se bírtam-uk enni. Tiszta,csendes szobák. .
mindenben segítésüket adták. Diszkrét ,udvarias és nagyszerű hely. csak ajánlani tudom mindenkinek aki ide szeretne jönni! Összefoglalva röviden csúcs szuper hely!