2022. augusztus 1.a párjával járt itt 45Nagyon tetszett a kerti WC, ilyet még nem láttam más szállodákban és én kifejezetten jó dolognak tartom, otthon is rendszeresen használom. Tetszett még a fürdőszobában elhelyezett fültisztítók, rendszeresen használom őket és még nem találkoztam egy szállodában sem ezek bekészítésével. A Wellnes részleg is igen jó szolgálatot tett hideg időjárás esetén.
2017. március 17.a párjával járt itt 55 Senkit ne zavarjon meg a szálloda külső megjelenése, mert az nem a mai, modern épület, de a belső mindent kárpótol. A szoba lakosztály szintű, a tisztaság kifogástalan, a gyógykezelések profi szintűek, a hévízi gyógyvíz önmagáért beszél, minden megtalálható a szállodában: kozmetika, fodrász, pedikűr-manikűr,szolárium.
A térítésmentes fittness terem, a csoportos tornák. Külön tetszett a 10-12 óráig tartó térítésmentes teázási lehetőség a gyógyfürdőzéshez. Ezek után az étterem felülmúlt minden elvárást. Gratulálok a konyhájukhoz. Minden igényt kielégített: gyertyafényes vacsora élő zenével. És ami nagyon fontos, az ár megfizethető még a magyaroknak is. Köszönöm. Ide visszatérünk.