2014. augusztus 29.gyerekekkel járt itt 55 Egy éjszakát töltöttünk itt. Villányban már jártunk, fantasztikus hely, és a szálloda sem okozott csalódást. A szobánk rendkívül tágas, kényelmes, igaz egy kicsit lehetne a berendezése barátságosabb, hangulatosabb. A recepción nagyon kedvesen fogadtak minket, a felszolgálók kicsit ridegebbek voltak. Az ételek finomak, a választék szuper.
Ami nem tetszett: az emeleti szobánk ablakából lenézve egy gazos konyhakertet láttunk (a hotelhez tartozott a terület). Ez valahogy nem illet az egyébként igényes helyhez. A wellness tiszta, kellemes, de elég kicsi. Az élményelemek nagyon hiányoznak belőle. Amit még nagyon hiányoltunk, az néhány gyerekbarát szolgáltatás. sehol egy pancsoló, egy játszótér vagy egy játszósarok. Ha több napot szerettünk volna itt eltölteni a 3 éves kislányunkkal, gondban lettünk volna. Nyilván nem a kisgyerekes családok a célközönség, de azért az ilyen irányú bővítés is jól jönne.
2014. augusztus 29.gyerekekkel járt itt 55 4 napot töltöttünk el ebben a szállodában, és nagyon jól éreztük magunkat. Tökéletes kikapcsolódás volt! Az érkezésünk napján kicsit csalódottak voltunk, mert a termálfürdő nagyon zsúfolt volt, és áramszünet miatt a szaunák és élményelemek ki voltak kapcsolva, de a következő napok kárpótoltak minket a kellemetlenségekért.
A szobák ízlésesek, modernek és tiszták, nem mellesleg nagyon tágasak is. Az étteremmel is elégedettek voltunk, bőséges választék, finom ételek, kedves személyzet. a legkiemelkedőbb azonban a sokféle gyerekbarát szolgáltatás. Végre egy szálloda, ahol a játszószobában tényleg tud játszani gyerek, és nem 5 plüssállattal "szúrják ki a szemét". A sószobában sóból készült "homokozó", így a picik akár fél órát is gond nélkül eltöltenek a helyiségben, miközben gyógyulnak. A játszóház is kivételes, még nem találkoztam egyik hotelben sem ilyennel. Rövid nyaralásunk alatt 2 délután is volt kézműves foglalkozás a gyerekeknek (süteménysütés, festés, sógyurma stb. ), és 2 este élőzene, ráadásként pedig habparti a jacuzziban. Nagyon szép élményekkel gazdagodtunk, akár már ma indulnék is vissza :)
2014. augusztus 24.gyerekekkel járt itt 45 A fèrjem ès a kislànyunk pizzàt evett, èn grill nyàrsat. Mindkettő étel nagyon finom volt, a paradicsomos rizs különösen ízlett. A felszolgàlók kedvesek, baràtsàgosak. Az àrak àtlagosak, igaz ha azt nèzzük, hogy milyen óriàsi adagokat adnak, akkor mèg kedvezônek is mondhatjuk.
Kicsit furcsa, hogy ablak nèlküli az egész helyisèg, ès elèg keskeny, szûkös a tèr, de összessègèben elègedetten tàvoztunk, bàrmikor szívesen visszatérnénk.
2014. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 45 Szép környezetben fekszik, jó hely! A tisztasággal azonban vannak problémák: a szőnyegek nagyon koszosak, foltosak, a WC és a fürdő is elég "nagyvonalakban" volt kitakarítva, az ablakokra is ráfért volna a tisztítás. Ennek ellenére jól éreztük magunkat, az ételekkel nagyon meg voltunk elégedve és a wellness részleg is kellemes.
A gyerekeknek szánt játszószoba nevetséges, az egyetlen cél a kialakításakor az lehetett, hogy fel lehessen tűntetni, hogy ilyen szolgáltatás is van. Egy világítás nélküli apró, összefirkált falú helyiségben néhány koszos plüss állat és egy asztal két székkel. Ennyi. A szálloda előtti játszótér viszont nagyon klassz. A falu is tetszett. Van hová fejlődni, de összességében kellemes hely.
2014. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 35 Tavaly ősszel érkeztünk 5 napra kipihenni a nyári munkát. Standard szobát foglaltunk, ami elég zsúfolt, ódivatú és lelakott. De a legfelháborítóbb az volt, hogy egy szóval se tájékoztattak minket arról, hogy a felettünk lévő szinteken reggeltől estig felújítás folyik. Épp üdülésünk ideje alatt verték le a csempéket, szedték ki a kádakat, WC-ket a 2.
és 3. emeleti szobákban. 1 éjszaka eltöltése után felajánlották a családi lakosztályt, ami nagyságrendekkel jobb és szebb volt. Ez kárpótolt bennünket a kellemetlenségekért. A tisztaság bőven hagy kívánni valót maga után, nagyságrendekkel precízebben kéne takarítani. A lakosztály erkélyére nem lehetett kimenni, még a balkonajtót se tudtuk kinyitni, mert tízesével áradtak be a büdösbogarak. A wellness részleg szerény, nincs élményelem, gyerekeknek hideg, bár a játszósarok jól felszerelt. A szauna szépen kivitelezett, érdekessége a kilátás a folyóra. Az ételek mennyiségével, minőségével elégedettek voltunk. Az unott és flegma recepciósokkal ellentétben a felszolgálók nagyon kedvesek és barátságosak. A szálloda udvara mesés környezetben fekszik, a folyópart gyönyörű, az udvar és az állatsimogató a gyerekeknek biztosan tetszeni fog. A Sári csárda nekünk nagyon tetszett, isteni vacsorát kaptunk. Összességében jól telt a nyaralásunk, de csak azért, mert az amúgy tripla annyiba kerülő apartmanba költöztettek bennünket. A strandard szobában nem szívesen töltöttünk volna el 5 napot.