2021. augusztus 4.gyerekekkel járt itt 552 gyermekkel voltunk.
Gyerekbarát, kedves személyzet
Bőséges reggeli és vacsora. Az udvarban csocsó, lékhoki.
2021. augusztus 4.a párjával járt itt 55Csodás.
A reggeli és a vacsora bőséges.
A szobák tiszták.
Egy baj volt csak, hogy a medencébe csak 21 óráig lehetett lenni.
2021. július 5.gyerekekkel járt itt 35A hely nagy híre miatt néztük meg a helyét, de nem csábultunk el.
Sütiből nem volt választék. A fagyi finom volt 300 ft/ gombóc. 1 tábla csoki 990 Ft.
A személyzet kedves. Mindenre figyelnek.
2021. július 5.családjával járt itt 15 Családdal érkeztünk erre a helyre. Több fajta ételt rendeltünk. Már a rendelés felvételnél is problémás volt a helyzet. A tulaj nem igazán ember barátom, tuti nem kedveli a vendégeket. . 2 hot dogot kértünk a gyerekeknek. Azzal semmi gond sem volt. Kértünk egy hamburgert sült krumplival, valamint egy gyros tálat sajttal megszórva.
A gyros tál helyett pitát szeretett volna adni a tulaj. Nem értette a tál fogalmát. A gyros hús nyers, sületlen, íztelen. Grill tálcán melegítették, sütötték ahol a hamburger zsemlét és húst, de nem sikerült nekik. Diákokkal készítetik el az ételt, akiknek fogalmuk sincs mi micsoda. Kb. 20 percet kellett mindezekre várni. Több asztalnál ott voltak hagyva az ételek. Többet ide nem megyünk