2013. december 31., kollégákkal járt itt 55Kedves, barátságos személyzet, Figyelmes kiszolgálás. hosszú hétvégére mentünk egy 7 fős kis csapattal , minden étkezésnél közös asztalt készítettek. Az ételek frissek ízletesek voltak. A szobák tiszták és barátságosak. Zárt parkoló van. Könnyen elérhető látnivalók, gyönyörű kis kápolnát találtunk , nem messze a szállástól, illetve az egri borospincék is könnyen megközelíthetők.
2013. december 27.a párjával járt itt 55 Októberben jártunk itt. Már az oda vezető út is nagyon jól sikerült, mert gyönyörű ősz volt és a régi 7-es úton mentünk. Kicsit nosztalgiáztunk és egyik-másik Balaton parti kisvárosban megálltunk és lementünk egy kis Balatoni levegőt szippantani. A szállodát megelőző néhány km-en aranybarna lombozatú gesztenyék szegélyezte úton mentünk.
A szállodában figyelmes és kedves személyzet fogadott. A szoba talán nem a legnagyobb volt, de a Balatonra néző üvegfalat elfordítva, a kis terasszal kibővíthető lett a szoba. Az ellátás igen jó, az ételek finomak, változatosak és kellően melegek, vagy éppen hidegek voltak. A Wellnes részleg meglepetése az volt, hogy a szállóvendégek nagy része nem is jött oda. Fittnes terem, uszoda ( Balatonra néző üvegfallal), finn szauna, merülő medence( talán ez lehetett volna nagyobb, de így is jó volt), infra szauna tartozott ide. Csak ajánlani tudom. Hatalmasakat sétáltunk a gyönyörű ősfás nagy területen fekvő parkban, és a városban is igen szép terek, sétálóutcák vannak. Az ár - érték arány pedig teljesen megfelelő
2013. december 27.a párjával járt itt 45 A szálloda valóban nem ötcsillagos, de nem is állítják magukról ezt. Délipart szabad stranddal amin természetesen a nagy sétány is áthalad, sok-sok fa, még több fű és homok, sekély víz a gyerekeknek. Igazi " Balcsi hangulat ". A konyha kiváló, meleg, gyors, finom és kiadós.
A kiürült tálcákat rögtön újratöltik, így nem kell attól tartani , hogy valamiből nem tudunk szedni, mert esetleg éppen elfogyott.
2013. december 27.a párjával járt itt 55 Két év alatt háromszor is voltunk itt . Azért jöttünk vissza, és biztosan jövünk is még, mert nem az ötcsillagos kategória rajongói vagyunk. Aki azt szereti menjen oda. Mi szeretjük a meghitt kis ismerős hotel jellegét. Szeretjük figyelmes és nem tolakodó személyzetet. Szeretjük a Welness részleget, ami kifejezetten megfelel a középkorú és idősebb pároknak.
A szauna nincs 9o%-ra fűtve, így igen jól lehet itt akár relaxálni, kicsit beszélgetni és merülőmedencével is ki van egészítve, Én néha órákat is eltöltök itt, ha megunom megyek a pezsgőbe, ahol mindig találok helyet és ez is nagyon tetszik. Az ételről pedig azt lehet elmondani, hogy nagyon házias ízek és itt minden az aminek látszik. Nem multicégek kitudja honnan beszerzett felvágottait találjuk a reggelinél, hanem igazi húsból készült felvágottak házias disznósajt, de kaszinótojás is volt az asztalon. Az elhelyezkedése is kiváló, nagy sétákat lehet tenni a főutcán ahol a nyári vendéglátás keretében ( késő őszig) igazi utcai forgatag, rengeteg zenés hely és egyéb szórakozást biztosító hely között válogathatunk. Csak jót tudok mondani róla.