2019. július 31.a párjával járt itt 35 3 éve már voltunk a szállodában, amihez viszonyítottuk a mostani ottlétünket. Továbbra is nagyon udvarias, segítőkész,. . . . a személyzet, csak a legeket mondhatjuk el róluk. A fürdő és szolgáltatásai teljesen rendben voltak, de a szobánk nagy csalódás volt a ventilátoros hűtésével, elhelyezkedésével.
Tisztasága átlagosnak volt mondható, de inkább egy apartman szobához hasonlítanám. Utolsó ott tartózkodásunkkor folyamatosan pótolták az ásványvizet, amit természetesen nem vár el az ember, de hogy egy 100 Ft. -os vizet 350-ér adjanak már egy kicsit nagy változás. Az étterem választéka is csökkent (ezt más visszatérő vendégek is megjegyezték beszélgetésünk során), és talán nem is volt olyan ízletes. Nagyon jó dolognak tartottuk a leves és főzelék ebéd lehetőségét (mely az árban foglaltatott), de már most erre sem volt lehetőség. Talán a legkiemelkedőbb változások ezek voltak. Elnézést a negatív véleményekért, de mi most így gondoltuk, mivel volt egy hasonlítási alapunk, ami nem jobb irányba mozdult el!
Hunguest Hotel Gyula válasza
Kedves visszatérő Vendégünk!
Köszönjük szépen megtisztelő visszajelzését és még egyszer köszönjük, hogy a Hunguest Hotel Erkelt választották! Építő jellegű kritikáját, véleményét nagyra értékeljük, ugyanis ezek alapján tudjuk a leginkább fejleszteni szolgáltatásainkat.
Szállodánk egyik legégetőbb problémája, hogy Munkácsy szárnyunk csak néhány szobája klimatizált. Jövőbeni terveink között szerepel a lekondicionáló felszerelése ezekben a szobákban is.
Sajnálattal olvastuk visszajelzését, miszerint nem voltak elégedettek az étkezéseink választékával, erre a jövőben igyekszünk jobban figyelni és több variációval készülni.
Bízom benne, hogy visszatérnek hozzánk és lesz még alkalmunk bizonyítani. Visszavárjuk Önöket Gyulára, a Hunguest Hotel Erkelbe!
2019. augusztus 30., , Hunguest Hotel Gyula