2024. augusztus 25.a párjával járt itt 55 A Hotel Visegrád vendégei voltunk tavasszal és egyik vacsorát ebben az étteremben szervezték meg nekünk. A Hotel kisbuszával érkeztünk meg a helyszínre, ahol mindenkit egy külön asztalhoz invitáltak. Az asztal nagyon szépen fel volt díszítve, cserép edények, korsók, poharak. . és egy ajándék "korona" várt minket.
:) Majd jöttek a felszolgáló fiúk, hozták az italokat (pálinka, üdítő és bor szabadon). Amíg a vacsorára vártunk megérkeztek a jelmezek is, hát az nagyon jó móka volt. Mindenki fényképezett mindenkit, felpróbáltunk különböző koronákat, köpenyeket. Majd megérkezett az isteni finom leves. . . én még ilyen finom ragulevest nem ettem (tárkonyos őzragu)! ! ANNYIRA ízlett! ! ! ! ! Majd jött a bőségtál, amin volt kacsacomb, sertéssült, káposzta, gombás palacsinta, sült burgonya. Isteni volt, annyira jól laktunk, hogy már szinte gurultunk. Erre hozták a desszertet, ami egy pohárdesszert volt. Ízbomba! Szintén nagyon finom! Mondtam is, hogy ide mindenképpen szeretnék visszatérni, mert minden 5*-os. Tuti jóllakik az ember! !
2024. augusztus 25.a párjával járt itt 35 Lillafüreden jártunk és a Libegőzés után már éhesek voltunk, régebben ezzel az étteremmel itt nem találkoztunk, így a teraszon leültünk. Azonnal jött a felszolgáló lány, aki egyébként nagyon kedves volt és hozta az étlapot, felvette az italrendelésünket. Azután a választásunk egy gyros húsos vegyessalátára és egy pizzára esett.
Sajnos utólag nekem nagyon rossz választásom volt, ugyanis kaptam egy hideg, nyomokban húst tartalmazó, öntettel leöntött (boltinak tűnő) salátát, 1950 Ft-ért. Huu, nagyon nem ízlett , csalódott voltam. :( Párom rukkolás pizzát evett, de picit nekünk az sem ízlett. Nagyon lisztes volt. . . de ő végülis jóllakott vele. SZÉP kártyával nem lehetett még fizetni. Én éhesen távoztam. . .
Érdekes
2024. augusztus 22.a párjával járt itt 45Visegrádról átkompozva jutottunk el Nagymarosra, onnan pedig a Duna-partra. Letettük a kocsit és sétálgattunk a Duna-parton. Nagyon szép a kilátás, kellemes és csendes a környék.
2024. augusztus 22.a párjával járt itt 45Visegrádról átruccantunk Zebegényre, már nagyon szerettünk volna kávézni. Utunkba tévedt a Mókus Söröző, hát betértünk. A felszolgáló lány nagyon kedves volt, beszélgettünk is, miközben kávéztunk. Nem igazán tudok többet írni, mi csak erre ugrottunk be. A söröző belső tere nem épp söröző benyomását kelti, szerintem nagyon hangulatos.
2024. augusztus 22.a párjával járt itt 45 A Bükki Csillagda programjára érkeztünk a környékre és előzetesen ezt a szállást foglaltam le. Nem tudtam, hogy ekkora távolságok lesznek (én hibám, nem jártam jól utána, hogy ez a szállás nem a faluban van, hanem kocsival is jó néhány percre az erdő szélén. ) Tényleg mindentől elzárva, csendben és nyugalomban.
Maga a panzió nem egy 5 *-os szállás, de arra, hogy innen elindulva fedezzük fel a környéket, arra tökéletes. Viszont arra készülni kell, hogy a szobában nagyon hűvös van. Nyár ellenére én bent nagyon fáztam, éjjel aztán kifejezetten. 2 éjszakát töltöttünk ott, rajtunk kívül első este egy pár volt, 2. nap csatlakozott még egy. Szóval nem voltunk sokan, tényleg nagy volt a csend. A szálláson az alsó szinten volt egy nagy felszerelt konyha, ha főzni szeretnél, itt fogsz tudni. Az udvaron lehetőség van sütögetni, kiülni, gyerekeknek játszótér is található. Amit pici negatívumként említenék, a bevezető út katasztrófa, nagyon nagy kövek vannak az úton. Illetve belülről a ház picit ódon, felújításokat igényelne. De ennek ellenére mi jól érzetük magunkat.
Érdekes
2024. augusztus 21., csoporttal járt itt 45Kora tavasszal, illetve idén a Palotajátékok alkalmával is meglátogattuk. Tavasszal egy idegenvezető hölgy kísért el minket a Palotában, csak úgy ittuk a szavait, annyira érdekesen mesélte el a régi történeteket, mutatta be a Palotát, köztük a Herkules kutat is. Gyönyörű udvar közepén magasodik, érdemes felkeresni és körbejárni.
2024. augusztus 21.a párjával járt itt 55 Évente egyszer Párommal elutazunk egy hazai wellness szállodába, 5 napra csak úgy hétköznap. Idén a Hotel Visegrád ajánlatait választottuk és nagyon nem bántuk meg. Hétfőn dél körül érkeztünk a hotelhez, leparkoltunk és gondoltuk, ha a szobát nem is foglalhatjuk még el, de bejelentkezünk.
Nagy meglepetésünkre már mehettünk is a szobánkba, indulhatott az 5 nap kényelem. :) A kiválasztott tetőtéri szobát kaptuk, ami nagyon szép volt, rendezett és tiszta. Egyből lementünk a wellness részlegre csobbanni, felfedezni a lehetőségeket. Ez a tér is nagyon tetszett. Az úszómedence kellemesen hűs, mellette a kisgyerek és a melegvizes medence is teljesen megfelelő volt. Tovább haladva a felnőtt részleg is szuper. Az alsó szinten, teljesen elszeparálva, senkit sem zavarva kialakított gyermekrészleg egyszerűen fantasztikus, szülőknek is. Nagyon jó ötlet. Az 5 nap alatt kényelmesen kihasználtunk, még vacsora után is mindent! A személyzet mindig kedves, segítőkész. A reggeli és a vacsora is választékos, nem unalmas és nem egyhangú, friss és finom! Mi nagyon jókat ettünk minden napszakban! :) A levesekért odavoltam! ! :) A Királyi lakoma a KEDVENCEM volt! ! Kihagyhatatlan! ! Kora tavasszal voltunk a Hotelben, így többször kint sajnos rossz időnk volt, de mindent kárpótolt, hogy bent is tudtunk mit kezdeni magunkkal. Lementünk a játékterembe, ha már nem volt kedvünk úszni, vagy éppen finom koktélokat ittunk. Nagyon jól éreztük magunkat!
2024. augusztus 19.a párjával járt itt 55Mi sem hagytuk ki, amikor a Kálvária - dombnál jártunk. Csupán 1000 Ft a belépő, nagyon kedves bácsi fogad a bejáratnál. Elviekben 175 lépcső vezet felfelé (ezt sajnos nem számoltam meg), de megéri megtenni ezt az utat, mert nagyon szép látvány fogad a magasban.
Érdekes
2024. augusztus 19.a párjával járt itt 45 Egy közeli pár órás programnak találtuk ki, hogy ellátogatunk Tatára a Kálvária - dombhoz. Nem messze tőle fent tudunk leparkolni, majd elsétáltunk a dombhoz. Nagyon kellemes kis hely amúgy, szép a táj, rendezett körülötte minden. Itt található a fehér kápolna, szoborcsoportok és a kilátó.
A szikláról "lemászva" érjük el a szabadtéri geológiai múzeumot, érdemes azt is körbesétálni. Délutáni programnak kiváló.
2024. augusztus 19.barátokkal járt itt 45 Idén már második alkalommal ültünk be a barátainkkal a Spejzba. :) Mindkét alkalommal nagyon jófej volt a felszolgáló hölgy, nevettünk, viccelődtünk, főleg a 2. látogatáskor. Először Hortobágyi palacsintát ettem (mert én, ahol találok ilyet, ott mindenképpen megkóstolom - imádom) szóval ez nagyon ízlett, ajánlani tudom mindenkinek.
Másodszor BBQ casadilla lett mindegyikünk választása. Mi is és a barátaink is, jól érzetük magunkat, biztosan vissza fogunk térni, mert finomakat ettünk itt.