Kicsiboszi46

Kicsiboszi46 adatlapja

8Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2014.01.29
Utoljára itt2024.08.03

Néhány kiemelt értékelés

Kihagyható 2024. július 29.a párjával járt itt
A hely megnevezésével van inkább probléma, mivel ha valaki járt már arborétumban, akkor tudja, hogy ez a hely nem az. Nagy, főleg füves terület, benne a Vadasparkkal, ahol azért kicsivel több állatot vártunk volna. Mi főleg azért mentünk, mert nagyon szeretjük az arborétumokat, és talán éppen ezért eléggé nagy csalódás volt számunkra.
Átlagos 2024. július 29.a párjával járt itt
Több helyen jó véleményeket olvastam, ezért választottuk ezt a helyet. A limonádés pohár csorba volt. Konkrétan hiányzott belőle egy jókora darab. Cordon Bleu-t ettem. A húst annyira kiklopfolták, hogy szinte egyforma volt az amúgy is vastag panírral. Férjem velővel töltött sertésszeletet evett, azt mondta evett már jobbat is.
Kiváló 2024. július 29.a párjával járt itt
Szállásadónk javaslatára kerestük fel ezt az éttermet. Csak jót tudok róla mondani. Udvarias, kedves, segítőkész és nem utolsó sorban gyors kiszolgálás. Az ételekből jókora adagokat kaptunk, és nagyon finomak voltak. Férjem grillezett fatányérost evett, én Cordon Bleu-t, amit már több helyen ettem, de ez az egyik legjobb volt.