2014. február 17.a párjával járt itt 25 Párommal valentin napi csomagot foglaltunk, amikor megérkeztünk semmilyen tájékoztatást nem kaptunk, milyen csomag,mit foglal magában, mit választunk a kétféle szolgáltatás közül. A zuhanyzó penészes volt ami roppant lehangoló,a virágszimok helyett potpourri volt szintén lehangoló. A reggelihez nem volt gyümölcslé, csak ha külön fizetünk.
A wellnessnek hirdetett medence jéghideg, használhatatlan,a pezsgőfürdő elfogadható,azonban ha nem megy időben oda valaki,nem tudja használni, kb 6 fő fér el benne. -10% fürdőbelépőnél "elfelejtették" közölni,hogy csak akkor érvényes ha a hotelnek fizetem és csak készpénzzel, ha netalán szépkártyával szeretnék fizetni,hát akkor bizony nincs a beígért -10%. A recepciós hölgy mogorva, eléggé fenn hordja az orrát,bár nem értem mire. . . a szoli amira 10 perc majd 1000 Ftba kerül koszos poros és sok cső ki van égve, számlát a végén nem is kaptunk, összeségében nem ajánlom senkinek,sajnálom, hogy hamarabb nem néztem bele az értékelésekbe, mert így biztos hogy nem oda mentünk volna.