2024. március 3.a párjával járt itt 45 A Hotel Eger szállodában már megfordultunk pár alkalommal. A recepción tartózkodó személyzet kedves és segitőkész minden gördülékenyen ment. A szoba tiszta a reggeli illetve a vacsora mennyisége minősége kifogástalan. Egy pár mondatot szeretnék azért a nem igazán pozitiv dolgokról is szót ejteni.
Ebben a nagy szállodában mindössze kettő darab lift áll rendelkezésre abból is az egyik müszaki hiba miatt nem müködött. Mivel mi a 2. emeleten kaptunk szobát - sok esetben sajnos felfelé is illetve lefelé is gyalogosan tettük meg az utat a lift zsufoltsága miatt. Eléggé kiábránditó az amikor az ember főleg nagy csomagokkal kell hogy gyalogoljon az emeletre. Bele se merek gondolni ha a legfelső szinten kaptunk volna szobát. A másik dolog . . . . a fürdőszoba elég kicsi. . . . a csaptelepek vizkövesek a kádnál lévő plexit - ami a viz fröcskölését hivatott megakadályozni - nehézkes forgatni és körülményes a kádba való ki illetve belépése tőle. Egy zuhanyfüggöny teljesen jó választása lenne ennek a problémának a kiküszöbölésére. Harmadik észrevétel. . . . . . a wellness rész lehetne nagyobb területen - mondjuk nyári évszakban kinti medencék fejlesztésével . . . . . illetve a medencék viz hőfoka a meleg medence esetében egy kissé hideg az elvárthoz képest. Fürdőköpenyek mérete is hagy némi kivánni valót - vagy nagyon kicsi - ami egy férfi embernél egy kissé kellemetlen - vagy nagyon nagy - ami pedig egy nőnél kicsit mókás képet nyujt. Tudom erre azt mondhatná az ember miért nem cseréljük akkor ki egymás között és akkor meg lenne oldva a probléma. . . . . . megtettük de ha az ujj mérete talán elfogadható akkor a köpeny hossza rövid. Valami alternativ megoldás kellene erre a problémára. . . . Egyenlőre ennyi. . . . . . valószinü hogy a kisebb hibák orvosolhatóak . . . . a nagyobb kérések talán megfontolandóak a további vendégek megtartása céljából.
2022. március 20.barátokkal járt itt 15 MIndössze két esetben jártunk barátokkal ezen a helyen és sajnos egyik esetben sem mondhatok jó véleményt a helyről. Tisztaság szempontjából szörnyü amit tapasztaltunk a megüresedett helyen ahová sikerült leülnünk - földön pizza darabok, villa, - az asztal ételmaradékos amit mi takaritottunk le.
Nem volt evőeszköz - egy db villa árválkodott a tartójába az is nem biztos hogy tisztán. Szalvéta nem volt. . . . . . Azt még elfogadom hogy nekünk kell odamenni a pulthoz és kiválasztani mit is szeretnénk de ha már kihozzák az asztalodhoz az ételt legalább a tisztaságra figyelhetnének. Az étel finom volt és mennyiségileg is elfogadható viszont sosem azt kaptuk amit kértünk - pedig a rendelést érthetően és világosan megfogalmaztuk -. A kiszolgáló személyzet viselkedése hagy némi kivánni valót maga után - reklamációnk miatt még nekik állt feljebb holott a személyzet van a vásárlókért és nem forditva ! Ez volt az utolsó eset hogy ott ebédeltünk. Tudom kevesen vannak és több mindenre kell figyelni de ha már beülős a hely legalább a tisztaságra figyelhetének mert igy sok vendéget el fognak vesziteni !