2014. július 19.a párjával járt itt 25 A szálloda gyógyfürdő medencéje nagyon kicsi (3x8m), ahhoz képest, ahány vendég megfordult a szállodában. Ugyan két medence volt, de egyik csak biztonsági tartalékként üzemelt. A szálloda területe nagy, ezért el tudom képzelni, hogy a későbbiekben szabadtéri fürdési lehetőséget is biztosítanak majd a vendégeknek.
Az elfogyasztott ételek nagyon ízletesek voltak, dícséret illeti a szakácsot egyedi ízvilágot képviselt. Nagyra értékeltem, hogy a szálloda - lévén, hogy Mezőkövesdtől 4 km-re volt, ingyenes kerékpár kölcsönzést biztosított, amit igénybe is vettünk. Összességében kellemes helynek tartom, a személyzet rendkívül figyelmes és segítőkész volt.
2014. június 28.a párjával járt itt 55 2014. 04. 23-04. 27-ig töltöttünk a Hotel Óbesterben 4 napot egy baráti házaspárral. A szálloda csodaszép, a falon freskók, a szálloda hallja festői, a berendezés olyan,mintha nem is Magyarországon járna az ember. Egyedülálló, hogy a Hotel korhű festményekkel a huszárságnak állít emléket, és ezzel bemutatja a huszárvilágot.
A két különterme: a Lovagterem és a Simonyi terem ízlésesen berendezett, múzeumként funkcionáló termei különleges rendezvényeknek adhatnak helyet. A szálloda szobái faragott bútorokkal, a fürdőszoba márvány mosdókagylóval berendezve, ámultunk és csodálkoztunk, hogy ilyen már itthon is megtalálható. Az étterem, ahol a reggelit és a vacsorát elfogyasztottuk önmagában is a város látványossága a több ezer italgyűjteményével, és berendezésével. A bőséges svédasztalos reggeli mindenki elismerését kivívta, a vacsorára is 5 féle levesből, főételből és desszertből lehetett választani - nagyon ízletes volt, sokszor meg sem bírtuk enni. A személyzet nagyon kedves volt, készséggel nyújtott felvilágosítást a városban zajló programokról. A parkolót is szépen rendbetartják, csodás rózsabokrok voltak, és a tetszett a nyitott terasz, ahol valószínűleg nyáron zenés esteket tartanak. A wellness rész szépen kialakított, kellemes volt a jakuzzi és a szauna is. Bárkinek szívesen ajánlom, hogy töltsenek ebben a hotelben néhány napot, mert maga a város is nagyon szép, a Nagyerdő a fürdővel, az új Stadion, az állatkert, a Hortobágy igazán vonzó látványosság. Baráti házaspárral voltunk itt, de remélem lesz még alkalmunk visszatérni ebbe a szállodába. Szűcsné Csiszár Erika