2018. április 4.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2017 nyarán jártunk ott baráti társasággal. Átutazóba voltunk és megálltunk, én az interneten néztem meg ,hogy útközben hol érdemes megállni Kiskunmajsára mentünk. A barátunk is érdeklődött ,hogy hol érdemes megállni neki is ezt a cukrászdát ajánlották. Nem bántuk meg nagyon jó hely. Hatalmas választék rengeteg fagylalt, sütemények.
Alig lehet választani. Mindenkinek ajánlom, ha arra jár mindenképp menjen be én ilyen cukrászdában még nem jártam ,pedig sok helyen jártam.
2018. április 4., kollégákkal járt itt 55 Esti séta alkalmával mentünk el az étterem előtt és csak rápillantottunk az ablakra és láttuk egy úr nagyon gusztusos pizzát eszik a barátnőm mondta menjünk be, de előtte a bejáratnál láttuk egy táblára ki volt írva napi ajánlat 4 sajtos pizza az árat már pontosan nem tudom.
Bementünk néztük az étlapot hát sajnos azon sokkal drágábbak voltak a pizzák ezért megkérdeztük a napi ajánlat aktuális e . Mondták igen ezért azt választottuk nagyon finom volt. Lehetet a különböző sajtoknak az ízét érezni és nem sajnálták róla a sajtot,hogy napi ajánlat.
2018. április 4., kollégákkal járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ez év márciusában jártam a cukrászdában. Az alapján kerestünk cukrászdát ,hogy melyik kapta a városba a legjobb értékelést. Így jutottunk a Jókai cukrászdába. A hely nagyon pici amit kinéztünk helyet már le is ültek szinte alig tudtunk leülni. Talán ha jó idő lett volna és kint is letudtunk volna ülni jobb lett volna,de így nekünk nem nagyon tetszett a hely.
A választék nagyon kevés. Nem a megszokott cukrászsütemények vannak ez rendben is van én sem szeretem a felfújt ízetlen dolgokat. Az adagok nagyon picik az áruk magas. A macaron nagyon finom volt.
2018. április 4., kollégákkal járt itt 55 Egy tovább képzésre mentünk a munkatársammal pécsre a fiamat kérdeztem ,hogy hol lehet a városban olcsón gyrost venni és ahol finom is. Ő ajánlotta Trójai Falót megkerestük és betértünk. Pont volt a földszinten hely én egy sima gyrost vettem a munkatársam extra húsosat mindketten hatalmas adagot kaptunk . A sima 650 Ft.
volta az extra húsos 750 Ft. Nem sajnáltak belőle semmit. Üdítővel együtt 1000 Ft-ból megúsztuk. Én bátran ajánlom.
2017. december 10.barátokkal járt itt 45Átutazás alkalmával jártunk az étteremben. A környezet nekem nemigen tetszett, olyan mint egy zsibvásár, a művirágtól a térképig az agancsokig ott minden volt.Sőt az egyik agancson a menyasszony harisnyatartója lógott. A pincér azonnal jött kedves volt gyorsan felvette a rendelést az ételek jók voltak.
2017. december 10.barátokkal járt itt 55Baráti társassággal voltunk a szállodában. A hotel gyönyörű, tiszta. Sajnos a medencék hőfoka lehetett volna melegebb is mindegyik hűvös volt. Ezért át kellett menni a gyógyfürdőbe ahol hatalmas volt a tömeg és nem volt olyan tisztaság. Mi szívesebben maradtunk volna a szállodai wellnessben,mert az csodálatos és tiszta. Ezen kívül mindennel megvoltunk elégedve.
2017. december 10.barátokkal járt itt 45 2017. decemberben baráti társassággal ebédelni mentünk. Ők már voltak itt és nagyon megvoltak elégedve az étteremmel. Megérkezésünkkor délben az étterem szinte üres volt. A pincér rögtön jött felvette a rendelést nagyon kevés várakozás után meghozta a halászlét és a belsőséget hozzá.
Ettem már jobbat is a halászlé mennyisége bőséges volt, de a belsőség egy kis csészében nagyon kevés az árhoz viszonyítva. A kenyér isteni volt. Szerintem nagyon drága hely.
2017. augusztus 9., csoporttal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Csak legekben tudok beszélni az ételekről, a pincérekről ilyen udvarias emberekkel rég találkoztam .Szinte lesték a kívánságunkat. Az étterem gyönyörű, tiszta,hangulatos. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Mi svédasztalos ebédet kértünk nagyon nagy választék volt. Köszönjük!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!