2023. január 3.a párjával járt itt 55 Imádjuk ezt a szállodát! Évek óta visszajárunk. járunk, de csak főszezonon kívül. Sok gyermekes család nyaral itt,közvetlenül a Balaton partján,ezért akkor pihenni nem igazán lehet. Igaz,a szobák picikék,de mindennel felszereltek. ,és nem a szobában töltjük az időt. ,
A szobából a látvány a Balatonra mindenért kárpótól!
Ősszel és tavasszal kitűnő pihenést,kikapcsolódást biztosít. A személyzet szolgálatkész,az étel kitűnő! Házassági évfordulónkat is ünnepeltük ott, a torta ,virágrendelés és az ünnepi ebéd. . . Mindent,mindent megszerveztek nekünk! Ajánlom gyermekes családoknak, főszezonban,sok kisgyermek,sok család nyaral ekkor. Lehet barátkozni,játszani. Akik pihenésre kiapcsolódásra vágynak,menjenek főszezon előtt,vagy után. Szenzációs a wellnes a forró szaunájával,a barlangfürdőjével és merülő medencének ott a Balaton!
2022. december 29.a párjával járt itt 55Nagyon nagyon jól éreztük magunkat! A szoba egy kis apartman! Konyhával, nappalival. Minden igény kielegített. Az kicsit zavart, hogy a fejünknél volt a konnektor,de eltakartuk. Kényelmes fürdőszoba. A személyzet szolgálat kész,és kedves volt! Meghitt karácsonyi vacsora. A fát is együtt díszítettük. A központtól messze van, de pont ezért volt csendes. Mindent megtettek hogy jól érezzük magunkat! Köszönjük
Hotel Ovit válasza
Kedves Zsóka,
köszönjük, hogy részvételükkel hozzájárultak a szenteste kellemes hangulatához.
Örülünk hogy jól érezték magukat nálunk, szeretettel visszavárjuk Önöket!
2023. január 2., , Hotel Ovit
2021. február 6.a párjával járt itt 55 Az akciónak köszönhetően látogattuk meg az üzletet. Igaz az árak húzósak, de úgy gondoltuk egyszer megengedhetjük magunknak. Nem egy tipikus kis cuki, ahova beül az ember a párjával, de mi jó időben mentünk. Le tudtunk ülni, ott fogyasztottunk, és haza is vittünk. Az már nem olyan előnyös, mivel fagyasztottak az eprek, és délutánra kiolvadtak a sima hütőben.
Ezzel együtt klassz volt, egy kis színes élmény volt a szürke télben. Idén, ha lesz akció, biztos újra elmegyünk.