2016. június 27.gyerekekkel járt itt 55Nagyon meg voltunk elégedve mindennel! A személyzet segítőkész,kedves.Wellness részleg nagyon tetszett a gyerekeknek.
2014. július 25.gyerekekkel járt itt 45 Mi négyen vagyunk a családban. Két kisfiúval, kettő és ötévesek. A szobával meg voltunk elégedve, tiszta, tágas. A személyzet is segítőkész. Az étkezés volt furcsa számunkra, hogy nem svédasztal, de összeségében az adag bőséges és az időbeosztás is megfelelő, hogy mikor lehet elfogyasztani.
A vacsorához az italt választottunk és nagyon rosszul esett, hogy nem úgy számolták el, ahogy benne le van írva. Adnak egy itallapot, de nem az alapján számolnak. Hiányoltam még egy játszótér kialakitását, nem nagyon egy kicsit, mig a szülők vacsoráznak a gyerekeket lekösse. Több napra nem tudom ajánlani ezt a helyet, mert nem sok minden van a környéken.
2013. december 28.gyerekekkel járt itt 55Remek hely családosoknak is. Külön játszószoba található a kicsiknek. A személyzet rendkívül kedves, segítőkész bármire is van szüksége az embernek. A szálloda szinte a központban található, minden könnyen megközelíthető. Az étkezés tartalmas, sokféle étel megtalálható. Sokféle szolgáltatással rendelkezik a szálloda. Pl: kerékpár bérlés.