2016. szeptember 15.gyerekekkel járt itt 45 Idén májusban már másodjára tértünk ide vissza. 3 éves kisfiunkkal babás szobát kaptunk a földszinten,nekünk teljesen megfelelö volt. Tiszta,rendezett. Ellátást nem kértünk,arra a 2 éjszakára teljesen elég volt a mini konyha felszerelése. Nagyon szeretjük a parkot,több játszótér is van.
Található még az épületben egy kicsi játszószoba is,szintén a földszinten. Sok nyugdijast láttunk,de családoknak is tökéletes. .
2015. május 8.gyerekekkel járt itt 55 Könnyen megközelithetö. Ingyenes parkoló közvetlenül az épület elött,belépökártya a klinika területére is. Tiszta,kulturált szobák,konyhával,hütövel. Fürdöszoba kicsi,de megfelelö és tiszta. Kérésünkre kaptunk gyerekágyat,amiért nem kellett fizetnünk sem. A recepción nagyon udvariasak voltak.
Pont a lépcsö mellett kaptunk szobát,de tudtunk aludni,pedig kicsit tartottam a hangoskodástól. Nagyszerü ár-érték arány
2014. január 17.gyerekekkel járt itt 55 Január közepén utaztunk ebbe a gyönyörü szállodába,11 hónapos,örökmozgó kisfiunkkal. Nagyon jól éreztük magunkat,a kicsinek kaptunk kiságyat ágynemüvel,babakádat. Az étteremben volt babaevöeszköz,etetöszék,igaz babakaja nincs,de azt vittünk. A wellnesrész gyönyörü,a kicsivel be lehet menni a gyerekmedencébe.
Az ágy kényelmes és van kispárna is :) Az ételek is nagyon jók,talán az étteremben jó lenne egy sarok,ahová a kicsit le lehetne tenni. A szálloda legjobb része pedig a hatalmas játszóház. Mi még biztosan visszatérünk :)
2013. szeptember 17.gyerekekkel járt itt 45Kicsit félve mentem,de kellemesen csalódtam.Felujitott szobát kaptunk,a liftek müködtek.Kérésre kaptunk hütöt is.A reggeli nagyon jó,igaz,hiényoltam valami teljes kiörlésü pékárut.A vacsora nekem elég volt,nagyevöknek lehet,kevés lenne.A partja szuper,kisbabával voltunk,nekünk tökéletes volt a sok fa miatt.
2013. április 24.a párjával járt itt 45A hotel nagyon jó helyen található,pont a központban. A berendezés nagyon ötletes,bár a vakolatlan menyezet elsöre meghökkentö. Csak reggelit kértünk,amivel nagyon meg voltunk elégedve. Örültem,hogy nem föszezonban voltunk,lehet,hogy akkor már kicsit zsufoltabb a hotel és nem biztos,hogy akkor is elég nagynak bizonyul a wellnesrész. Mi még biztosan visszatérünk.