2017. január 13.gyerekekkel járt itt 45 Nagyon jól éreztük magunkat a személyzet kiváló ,figyelmes, a reggeli és a vacsora lehetne egy kicsit változatosabb. Az ár-èrtèk ezáltal nincs összhangban, Nagy előny, hogy össze van kötve a Vàrfürdővela száloda ezáltal, szabad az àtjàràs. tágas szoba, tökéletes elhelyezkedés.
Egy kis apróság: mivel gyerekbarát szálloda érdemes lenne gyerek evőeszközöket , poharakat is beszerezniük.
2017. január 13.gyerekekkel járt itt 55Rendkívül figyelmes és tapasztalt a szálloda összes alkalmazottja. Csillagos 5-ös jár érte .A kisfiam meglepi kis tortáját a születésnapjára külön köszönjük .Nagyon jól éreztük magunkat nem lehet rosszat írni semmiről a szoba, az ételek ,a wellnes részleg kitűnő volt ,máskor is vissza térünk."
2017. január 13.gyerekekkel járt itt 45Nagyon jól éreztük magunkat a személyzet fantasztikusan kedves és oda figyelő a dürer szárnyban voltunk a tisztásag tökéletes ár érték arányban kicsit többet vártunk ami az étkezést illeti nem igazán volt választékos mondhatni elég sablonos a reggeli minden nap ugyanaz . Elhelyezkedésileg teljesen rendben van . Összeségében jól éreztük magunkat.
Hunguest Hotel Gyula válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük véleményét! Máskor is várjuk sok szeretettel! Üdvözlettel, Hunguest Hotel Erkel
2017. január 17., , Hunguest Hotel Gyula