Levelemre elég érdekes stílusban kaptam választ. A honlapon található képeken a hely igényesebbnek tűnt annál, mint amilyen látvány a valóságban fogadott minket. Megérkezésünkkor senki nem fogadott minket. Befelé sétálva az udvarba megjelent egy csapzott külsejű, szétszórt, a szolgáltatásnak nem megfelelő színvonalon öltözött és viselkedő nő. Köszönés helyett az alábbi kérdést kaptuk: "Kik maguk? " Hirtelen kellett pár másodperc mire felfogtuk, hogy a köszönést valószínűleg hírből sem ismeri. Miután jeleztük, hogy kik vagyunk, megjelent a teraszon egy férfi (talán a tulaj? ), és egymásnak kiabálva kommunikáltak. Ez után jelezték, hogy több szoba közül is választhatunk, amit akkor pozitív felajánlásnak éreztünk. Először egy hátul lévő eldugott részre vezetett minket, ahol megmutatott egy apartmant. Ez után jelezte, hogy a Faházba is tud még adni szállást, ha kérjük. Mi nem kértük, maradtunk az első helyen, amiről akkor még nem gondoltuk, hogy rossz döntés volt. Néhány perc magány után megjelent ismét a nő, kezében welcome ajándékkal (1 tábla TESCO-s csoki, illetve egy 99 Ft-os sör). Páromban már ekkor kezdett felmenni a pumpa. A nő kérte a szállás kifizetését, valamint jelezte, hogy a fürdőnél nyári időszámítás van, ezért a meghirdetett egész napos belépő helyett csak 4 órás tartózkodásra kapunk jegyet. (kiderítettük, nincs ilyen opció, hogy nyáron csak 4 órás jegyeket adnak)Majd ezt követően kaptunk 2 db post-it cetlit, amire fel volt írva a dátum, valamint az hogy hány étkezés van benne. Az étterem nem helyben, hanem onnan jó 500 méterre, egy másik hotelben volt. Ott az ételekkel nem volt probléma, viszont legalább 1 ital lehetett volna az árban a vacsora mellé. Párom itt jelezte, hogy inkább hazamenne, és ne maradjunk ezen a helyen, de sajnos messziről érkeztünk, és nem lett volna egyszerű hazajutni, ezért a maradás mellett döntöttünk, ha már ki is fizettük (számlát természetesen mi sem kaptunk). A szoba fagyos volt, dohos, sötét, penészes, pókhálós. A fürdőszoba csempéjén az előző lakók hajszálai voltak. Nem volt megfelelően meleg a víz. A konyhai dolgokat nem mertük (és nem is akartuk) használni, így arról érdemben véleményt nem mondunk. A bútorok igénytelenek voltak, a berendezés valóban eklektikus, semmi nem illett semmihez. A dísztárgyak is oda nem illőek voltak. Egy pozitívumot tudunk említeni, az ágy kényelmes volt. A TV-ben az adás hangyás volt, élvezhetetlen volt az összes csatornán. Ezen felsorolt tapasztalatok alapján mi is inkább időnk nagy részét a városban töltöttük. A város és a fürdő valóban szép, ezért megéri ellátogatni a városba. Távozáskor nem találtunk senkit, akinek a kulcsot leadhatjuk. Nagy nehezen rábukkantunk egy szomszédos szobában a nőre, aki éppen ott takarított. Nem volt könnyes búcsú, amilyen gyorsan tudtunk, eljöttünk. Ezen tapasztalatok alapján nem tudom jó szívvel ajánlani a szálláshelyet, azonban a várost és a fürdőt igen. Elnézést kérünk, amiért ilyen hosszúra sikerült a beszámoló, de a minket ért negatív élmények mellett nem tudunk egyszerűen eltekinteni, úgy éreztük meg kell osztanunk mással is (és így is igyekeztünk tömörek lenni). Reméljük a leírtakkal segítünk a jövőbeni érdeklődőknek a döntésben.
Kastély Villa válasza
Tisztelt Kastély Apartman!
Örömmel tájékoztatom, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium, a minősítését a tegnapi napon, 2014,06,09-én megtárgyalta.
Döntése, javaslatunknak megfelelően,három koronás besorolással, pozitív, így már az ügyben csak Varga Mihály miniszter úr aláírására várunk.
Reményeink szerint ezt követően az ezzel kapcsolatos anyagokat hamarosan kézhez veheti.
Mint arról korábbi levelemben tájékoztattam a minisztériumnak a minősítéssel kapcsolatban minden rendben volt.
A napokban megkapják a három koronás táblát amit az épületben ki tudnak helyezni
és a szükséges papírokat.
Tehát aztán! !
Apartmanjaink igényes kialakításúak, jól felszereltek, maximálisan az Ön kényelmét szolgálják. A ház körüli park lehetőséget biztosít szabadidos tevékenység végzésére (grillezés, bográcsozás, tollaslabda. . . stb).
A zárt udvarban biztonságos parkolási lehetőséget biztosítunk.
A barlangfürdő és a mellette lévő felüdülést és kikapcsolódást biztosító egyedi mikroklímájú őspark és csónakázó tó 5-6 perc sétával elérhető.
Egész évben várjuk kedves vendégeinket. Megrendeléseiket telefonon vagy e-mailen is leadhatják Üdülési csekket is elfogadunk. Egész évben várjuk kedves vendégeinket, csendes, nyugodt környezetben a strandfürdő közvetlen szomszédságában. Szobák : A szobáink 2, 3 illetve 4 ágyasak és saját fürdőszobával felszereltek. Minikonyhásak és tartalmazzák az ehhez tartozó felszereléseket.
Továbbá szobáink erkélyesek illetve teraszosak. Minden szobához tartozik fürdőszoba, minikonyha, franciaágy, kábeltelevízió, minisafe, kávéfoző, vízforraló, hutőszekrény, és étkezési eszköz.
Rendelkezünk légkondicionált szobákkal is.
A kertben fenyőfák árnyékában pihenhet a kedves Vendég.
Szabadtéren főzheti meg barátaival az ebédjét és vacsoráját. Szalonnasütést és grillezést is rendezhet itt.
Ingyenes parkolási lehetoséget biztosítunk a zárt udvarunkban.
Az európai hírű termálvizes barlangfürdő 200 méterre található, amit 5 perces sétával el lehet érni.
2014. július 23., Kastély Villa, üzemeltető