2014. augusztus 19.családjával járt itt 35Asztalfoglalással mentünk az étterembe, kértük a foglaláskor, hogy a boxok egyikét foglalhassuk el, és a pincér elvezetett minket legalább öt üres előtt, majd egy asztalra mutatott, ami mellett fél óra múlva egy tizenvalahány fős külföldi társaság foglalt helyet, akik hagosak voltak, és állandóan nekünk lökték a székeiket.
A vacsorából mindenkinek a desszert ízlett igazán, mert a főételek többségének köretében valami padlizsánszerűség volt, égetten-keserűn. A pincérek pedig a turistacsoport miatti feszültségüket a többi vendégen vezették le - nemtörődömséggel, morcos arcokkal. Nagyon drága volt, főleg azért, mert nem is ízlettek az ételek, ennél többet vártunk volna
Vakvarjú Étterem - Pest válasza
Kedves Kinga!
Sajnálattal olvastuk kritikáját, amit megfogalmazott. Számunkra fontos a vendégeink elégedettsége, hogy jó szájízzel hagyják el éttermünket és máskor is szívesen jöjjenek vissza. Kérem, írja meg milyen néven és melyik napra esett a foglalása és mi mindent megteszünk, hogy utánajárjunk a történteknek és kijavítsuk hibáinkat.
Reméljük tudjuk még kárpótolni a későbbiekben.
2014. augusztus 27., Vakvarjú Étterem - Pest, PR manager
2014. augusztus 12.családjával járt itt 55Nagyon szeretem ezt az éttermet, mivel az összes palacsinta nagyon finom, ezért váltogatva eszem sósat és édeset. A kiszolgálás gyors és udvarias, mindig készségesen becsomagolják a megmaradt ételeket (érdemes eltetetni, másnap is nagyon finom). A levesek is finomak, a hagymalevest próbáltam már, rokonok a Honfoglaló levest is dicsérték. Ja, és Zlaty Bazant a csapoltjuk, illik a sós palacsinták mellé.
2014. augusztus 9.a párjával járt itt 55 Remek konyhát üzemeltet a szálló, a legjobb ötlet volt itt is bevezetni a napi menü rendszerét. Így nagyon olcsón ehet az ember nagyon különleges ételeket, amelyeket Eger más éttermei csak ennél két-háromszor drágábban nyújtanak.
Az a la cart rendelés már jóval drágább, de megéri, mert minden friss, gyorsan elkészül, nem kell sokáig várakozni, és pont annyi, amennyivel az ember kellemesen eltelik - se több, se kevesebb. Az első ott fogyasztott desszert, a "vargabéles új hullám" máig az eszemben jár, annyira könnyű volt, de közben tele ízekkel.
2014. augusztus 9.a párjával járt itt 55 Az egyik legjobb étterem Egerben. Az ételek mind nagyon finomak, tartalmasak, a kiszolgálás pedig kifogástalan. A legnagyobb élmény a kétszemélyes táljuk, mert 3 ember is kevés néha, hogy elfogyjon, de muszáj mindent megkóstolni rajta, mert isteni.
Az itt is sokak által dicsért hagymalevesről pedig nekem is hasonló a véleményem, eddig még egyszer sem sikerül maradéktalanul elfogynia a cipónak, pedig megérné.