2019. október 20.a párjával járt itt 25 Pár nap kikapcsolódás gyanánt érkeztünk a szállodába, még nem jártunk Visegrádon korábban. Voltak jó dolgok és tudtunk pihenni de összességében inkább negatív élménnyel távoztunk.
Megérkezésünk után a fürdőszobában feljött a lefolyóból a víz ami elég kellemetlen szagot áraztott illetve a fürdő és egy kicsit a nappali is úszott ebben, ezt a recepciós hölgy miután szóltunk egyből felmosta, de nem mondhatnám teljesen alaposnak (nem cserélt vizet, nem volt vödör, inkább csak felitatta a kifolyt lefolyóvizet. ) 3 éjszakát töltöttünk ott, de egyszer sem volt takarítás amely elég meglepő egy 4 csillagos hotelhez képest. A wifi nem ért el a szobában az ágyunkig normálisan így este amikor szerettünk volna csak egy sorozatot megnézni ezt a nappaliban lévő kanapén kellett ami elég kényelmetlen volt ebből a szempontból. Ami még negatív volt sajnos, az a masszázs, amit tényleg nagyon vártunk. 25 perc, benne volt a csomagban. Életünk legrosszabb 'masszázsa' ha lehet így nevezni, sajnos egy összecsapott valami volt, semmi zene vagy relaxáló légkör és nem tudom milyen fogásokat alkalmazott, de nem volt professzionális véleményem szerint, alig vártam, hogy vége legyen. Mindezeket leszámítva Visegrád gyönyörű volt, a hotel is szép és a reggeli vacsora finom volt.
2019. október 20.a párjával járt itt 55 3 napot töltöttünk szeptemberben a Kiskoma Vendégházban. Mindennel meg voltunk elégedve maximálisan, gyönyürűen felújított, ízlésesen berendezett, kellemes vendégház. Tiszta, mindennel felszerelt ház és kényelmes ágyak. Nagyon kedvesek voltak a házigazdák, pezsgővel vártak minket esküvőnk alkalmából, melyet Felsőtárkányban tartottunk.
A ház letisztultsága tökéletes helyszín volt az esküvőnk készületeinek fotózásához, gyönyörű képek születtek itt is, illetve a közeli tónál is. A ház elhelyezkedése kiváló, 5 percre helyezkedik a tótól, kisvasúttól, bolt 2 perc, tiszta levegő és csendes környék. Számunkra minden tekintetben tökéletes választás volt a Kiskoma, csak ajánlani tudjuk :)