Érdekes
2019. május 21.gyerekekkel járt itt 45 2018 őszén jártunk itt. A beltéri rész összességében tetszett. A medencék és az élményelemek nagyon jók minden korosztály számára. 5 éves kislányommal voltunk ott 3-an. A medence vize hideg volt :( A fenti emeleten a lépcsőház ajtója nyitva volt. Többször becsuktuk, de azt mondták ne tegyük, mert szellőzik! ?
A csúszdák a felnőttek részére is szuperek. Az üvegtigris büfét viszont nem ajánlom! ! ! Gyomorrontással értünk haza az ott fogyasztott ebéd után. Azért nem vírus, mert a lányunk megúszta, ellenben mi a férjemmel ugyancsak megszenvedtük!
2019. május 21.gyerekekkel járt itt 45 IMÁDOM a sütiket. Bőven van választék klasszikus, hagyományos, és modern sütikben. Pl: ország tortája. Cukor, glutén és tejmentes torták, sütik és fagyik is vannak. A kedvencem az epres/mangós minden mentes torta és a mák fagyi :)
A pultos lányok sajnos ritkán mosolyognak, rugalmatlannak érzem őket.
Pl: van a listán epres túrótorta és málnás mascarponés torta. Én epres mascarponés tortát szerettem volna rendelni, azt nem tudtam :( Így a kiszolgálás csak átlagos.
2019. május 21.gyerekekkel járt itt 45 Többet ajánlották, ha Füred, akkor kóstoljuk meg a Korzó fagyizó fagyiját. Vannak különlegességek, tény! Azonban az adagok nagyon kicsik. Népszerű, így jó időben mindig kígyózik a sor. Előre jelzik táblákkal a glutén és tejmentes fagyikat. Az étcsoki a soron a másik helyen jobban ízlett.
Számomra azért kap jó értékelést, mert tényleg népszerű és van mák fagyijuk :)
2019. május 21.gyerekekkel járt itt 5510 éve voltam először ebben az étteremben. Azóta felújították, hangulatosabb lett. Volt alkalom, amikor kimért és kedvetlen volt a felszolgáló, de most egy hihetetlen kedves, és őszintén érdeklődő kollégával volt "dolgunk" A kislányunkkal is figyelmes volt.
A választék bőséges, sokféle étel kapható. A pizzát imádjuk.
A krémlevest kóstoltuk még meg, az is isteni volt.
2019. május 21.barátokkal járt itt 45A hotel jó helyen fekszik, szuper, hogy ingyenes a parkolás. A recepción a kolléga szimpatikus volt.
A szoba megfelelő, tiszta volt, ellenben a fürdőre ráfér egy felújítás.
A reggeli szegényes volt, laktózmentes tejet kérésre adtak.
Összességében ár-érték arányban 1-2 éjszakára megfelelő, a reggeli ára nagyon magas!
2018. november 2.gyerekekkel járt itt 55 Tökéletes szállás, közvetlen átjárással a fürdőbe. A hotel árában ugyan benne van a komplex jegy ára, de így is egy kicsit drága szezonon kívül is. Az étteremben az ételek nagyon finomak. Nincs hatalmas választék vacsoránál, de így is mindenki megtalálja a kedvére való.
A hazaérkezésünk után betegséggel küzdöttünk a férjemmel, ( a lányunknak semmi baja nem volt) ezért azt gondoljuk vagy itt vagy a fürdőben levő Üvegtigris büfében ettünk valami “rosszat” :(
A szobában a pótágy kényelmes volt és külön jól esett a vízforraló és a tea/kávé bekészítés.
2018. augusztus 4.gyerekekkel járt itt 45 5 napot töltöttünk el a Freya-ba. A szobánkban a pótágy hatalmas volt, keresztben egy felnőtt is elfért. A szobák nem maiak, de a tisztaság feledteti az enyhén retro hatást. A klíma 1. 000 Ft/ nap, kicsit hangos. Az ételek háziasak és finomak voltak, bár kicsit változatosabb is lehetett volna. A személyzet mosolygós és kedves volt.
Külön pozitívum, hogy az árban a strand belépő is benne van. Csúcs szezonban talán egy kicsit drága.
2017. február 28.gyerekekkel járt itt 45 A 3 éves kislányunkkal kerestük fel a Marina Portot. 3 éjszakát töltöttünk el. Ugyan az érkezés napja kizárt időszak volt, ennek ellenére a szálloda fogadott bennünket. A játszószoba első látásra megtetszett a kislányomnak. A gyerekmedence nagyobb létszám esetén szűkös, a szálloda befogadóképességéhez képest kicsi.
A hőmérséklete lehetne melegebb. Az ételek nagyon finomak és választékosak voltak. Egy alkalommal nyúltunk mellé a menüválasztásos vacsoránál. (aznap kevés vendég volt, így nem volt svédasztal)
A személyzet rugalmas, reggelinél megrendeltük délre az ebédet és percre pontosan ki is hozták frissen. Az étteremben voltak babaételek, joghurtok. A nagyobbaknak rajzolási lehetőség. A kinti játszótér szintén jó, pozitív, hogy vannak játékok a homokozóban. A szoba megfelelő, a pótágy viszont kényelmetlen volt. Így mind a 3-an együtt aludtunk a nagyágyban. Összességében ár-érték arányban megfelelő, jól éreztük magunkat.
2017. február 23., kollégákkal járt itt 45A szálloda tipikus Danubius jellegű. A hall óriási, a személyzet kérésre mindenről tájékoztatott. Az ételek finomak. A szoba kényelmes, bár a bútorok kicsit régi színvilágúak. Ami negatívum az a túl erős "illat" belépéskor. Szinte menekültünk onnan.
2017. február 21.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A hely nagyon jó helyen van, főként nyáron nagyon hangulatos a Király utca. A kínálat mind étel, mind ital szempontjából bőséges. 2 negatívum: pizza esetén a kés nem elég éles. Egy randi alkalmával kérés nélkül hozták ki a számlát, illetve a társaság hölgy tagjának adták át.
Mindezek ellenére szívesen visszamegyünk mert a Hot&Ice desszert kimagaslóan finom.