2014. július 15.a párjával járt itt 45 Tavaly jártunk itt és nagyon tetszett a szálloda, kellemes volt a szoba, kényelmes. Szép a wellness részleg, nagyon jó csend volt mindenhol. A szálloda személyzete nagyon kedves és figyelmes. Az ételeket étlapról kellett választani, de az előételtől a desszertig jó volt a választék, minden nap nagyon finomakat ettünk.
És nagyon finom gyümölcslét kaptunk a borzasztó bolti helyett, érezni lehetett a gyümölcs izét, amiből készült. Jól éreztük magunkat.
2014. április 7.a párjával járt itt 55 Elég hűvös időben töltöttünk 4 napot a hotelben, de ki sem kellett ahhoz menni, hogy mindent egy helyen megtaláljunk. Nagyon kényelmes, kellemes szálloda, jó a szoba, csend és nyugalom van mindenhol, tisztaság, rend, a wellness részleg is nagyon jó. Az ételek , italok kifogástalanok voltak, a reggeli pezsgő tök jó ötlet volt.
Az élő zene is kellemes volt, nem hangos az étteremben. Visszamegyünk máskor is.
2014. március 8.a párjával járt itt 25 4 napot töltöttünk a hotelben, nagyon átlagos! Nem 4 *-os , sem a wellness részleg, sem az ellátás, sem a személyzet. Kicsi a wellness rész, a fotós volt nagyon jó, aki készitette e képeket a hotelről. A kaja átlagos, elég kicsi a választék más 4 *-os szállodához képest. ( a gyerekmedence minket sem érintett, de vicces!
) A szobaasszonnyal kétszer találkoztunk, egyszer meg kellett keresni, nem volt szappan , sem tartó a fürdőszobában, kérésünkre "szerzett" ( ö mondta ) Tusfürdő, sampon,stb. 1 pici flakon volt 4 napra kettőnknek, de szerencsére nagyon közel van a COOP áruház! Más hasonló szállodában nem ez a helyzet,. A többi jó volt,pl. csend. Nem megyünk többet.
2014. február 13.a párjával járt itt 55 Nagyon kényelmes és kellemes hotel, a szoba tökéletes, a kaja nagyon finom. A wellnes részleg nagyon jó, gyerekes családoknak is nagyon ajánlom, visszamegyünk még. A hotel dolgozói mindent megtesznek a vendégek kényelméért. Nagyon jó hetet töltöttem ott.
Bőséges és izletes ételek állnak a vendégek rendelekezésére minden napszakban, a gyerekes családok kényelmét a sok játék és az étterem felszereltsége is biztositja.