2021. szeptember 27.a párjával járt itt 35 Kellemes fogadtatás, segítökész személyzet és tisztaság fogadott. Szoba átlagos, elrendezése jó. Wellness részleg kicsi de jó, ami rossz benne - ebben a személyzet segíthetne - egyes személyek figyelmen kívül hagyják azt hogy mások is szeretnék használni a jaccuzit és nagyon hoszú ideig képesek lefoglalni.
Ami teljesen elrontotta az egész ottlétet az az ágy a 5-ös szobában. Egy már régebben tönkrement ágyról írok ami már a szeméttelepen is a legalsó katerógiába tartozna nem egy 3 csillagos szállodában. Csikorog, nyikorog minden egyes mozdulatra így az alvás szinte lehetetlen 2 személy számára, nem beszélve arról, hogy a közepén minden egyes rugót lehet érezni - tehát a kényelmes pihenés kizárva. Ez ok miatt nem szeretnék mégegyszer a szállodában megszálni - mert lehet hogy a többi szobában is ilyen a helyzet. Sajnálom hogy ezeket a sorokat le kellett írnom, de ez a szomú valóság. Hiába a jó személyzet - kivéve a berendezésért felelös személyt - a tisztaság, stb. ha az éjszzakai pihenés kizárt.
2021. augusztus 19.a párjával járt itt 25 A szoba elfoglalása után azt tapasztaltuk, hogy a kétszemélyes szobában /107/ csak 1 pohár van bekészítve ami le is van ragadva az ott levö tálcához. Már az elsö vacsora tapasztalata rossz volt. Sült oldalast káposztával rendeltem - sajnos. Gyorsam ki is hozták mivel az egész adag microban volt felmelegítve.
Szerintem a káposzta nem is elöször - mivel ehetetlen volt, a hús nem sült volt hanem 3/4 -ig párolt, megszórva csemege paprikával ráadásul a félmeleg steak burgonya. Másnap reggel megkóstoltam az étlapon föételként szereplö hurkát és sült kolbászt. Sajnos kiderült hogy nem elöször fölmelegítettt ételröl volt szó - tehát szó sem volt sültröl - frissröl. Szóvá is tettem és azóta furán is néztek rám. Korona a reggelin a csütörtök reggel volt amikor is az elözö napról felmaradt, felszeletelt száraz kenyeret készítetttek ki. Ezt is szóvá tettem, a reakció halgatás.
2019. augusztus 11.a párjával járt itt 45 Azért adtam a véletlen megnevezést a összefoglalónak mert véletlenül találtunk rá, ugyanis elötte voltunk több helyen is de nem tetszettek. Nem bántuk meg hogy betértünk, mert a kiszolgálás gyors volt és az ételek minösége is megfelelt az elvárásainknak. Egy kicsit retro hangulatú de tiszta, ehhez képest egy kicsit drága.
A választék megfelelö és jó helyen van, közvetlenül a 24. -es út mellett.
2019. augusztus 11.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Csak egy gyors ebédre tértünk be, és nem csalódtunk. A juhtúrós galuska szinte tökéletes - csak azért nem mert úgynúgy mint máshol is még tejfölt is tesznek rá és az eredeti recept ezt nem tartalmazza. Amúgy nagyon finom volt és jó volt elkészítve. Az ár érték arány jó és a kiszolgálás minösége és gyorsasága is. A választék szolid és egy gyors ebédnek megfelö.
2019. augusztus 11.a párjával járt itt 35 A panzió már belülröl fel van ujítva és most tart a külsö höszigetelés. Az ágy kénylmes. Van egy pár apróság amit még majd el kell távolítani vagy kibövíteni pl. a fürdöszobában nem folyik el rendesen a víz a zuhanyfülkéböl, és nem teljesen zárt, nincs pipere tartó, a zuhany elött a ledobott "rongydarab" nem higienikus.
A takarítás sem megfelelö, mert a fütötest alatt egy darab vakolatot találtunk ami a külsö felujításkor eshetet be, régebben, mert azon az oldalon már kész volt és az állás is el vol már bontva. A reggelik knálata megfelelö és a minösége is. A vacsorákról ezt már nem lehet elmondani. Volt kirántot hús ami szerintünk fagyasztot húsból készült és sajnos még meg sem sütve rendesen - nem arany barna volt hanem világos barna - de nagyon, a feltálalás szörnyü mert egy tányéron volt jogurtos csalamádéval ami természetesen a hús és a köret alá is becsurgott. . A paprikás csirke is inkább egy párolt combra emlékeztetett leöntve paprikás szafttal, a tarhonya viszont finom volt.
2019. augusztus 11.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szép környezetben helyezkedik el a szálloda. Rendeben van tartva a szálloda és hozzá tartozó telek is. A szoba magában jó és a felszereltége is. Azonban a ágymatrac használhatósága már lejárt /szerintem/ mivel a franciaágy mindkét oldalán ki volt ülve és a közepe így felmagasodott.
Úgy lehetett csak aludni mint egy hullámon, vagy fölfelé vagy lefelé ami nem felel meg a kényelmes alváshoz, természetesen egy ilyen besorolású szállóban szerintem ez már "több a soknál". Ez a kényelmetlenség rányomta a bélyegét az ott tartókodásunkra, így természetesen az értékelésemre is. Az ellátás jó és ízletes ételekböl volt összeállítva kivéve egy fogást ami nagyon el volt sózva. Talán azért mert már nem volt friss és így akarták elnyomni az öreg ízét? Személyzet udvarias és segítökész.
2019. június 30.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy régebbi szálloda ami az utóbbi idöben megújult és újul. Nem valami extra, de jó és az ár érték arány kitünö. Nyugdíjasoknak nagyon megfelel mivel a wellness részleg is jó és az ételek minösége kváló, igazi házias ízek voltak - a választék is elégséges volt. Nagyon rugalmas volt a recepciós hölgy és segítö kész.
Az érkezésünk napján telefonon foglaltam le a szállást minden probléma és birokrácia neélkül.
2019. június 30.a párjával járt itt 25 Nagyon megbántuk hogy betértünk egy ebédre. Csak azért mentünk be mert a többi közelben lévö vendéglökben nem volt hely - itt volt mert csak egy vendég volt - amiböl gondolhattuk volna hogy valami probléma van, de sajnos siettünk. Voltak menük 1500 - 2000. -Ft ért. Két eltérö menüt rendeltünk de mindkettönél volt probléma.
Húsleves - habár igykeztek de nagyon észre lehetett venni, hogy leves kockából készült. Kirántott pulyka mell csak akkora volt mint a fél tenyerem. Palacsinta nem volt elég meleg és a benne levö "lekvár" valami szörnyü volt inkább csak valami cukrozott krém minimális gyümölcstartalommal. A meglepetés a végén volt: egy pohár/3dcl/ csapolt borsodiért 500. -Ft számoltak ami egy 4 csillagos szállodában is olcsób. Néztük az étlapot is és a pizzákért cca 3. 000. -Ft kértek.
2019. március 2.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nemrég voltunk vendégei a szállónak. Mindennel megvoltunk elégedve már csak azért is mert azt kaptuk amit igértek, vagyis nem volt felesleges reklám - csalogató, amit aztán a vendég nem kap meg. Természetesen mindig akad valami apróság ami nem jó de ez abszolute nincs hatással az elégedettségre és az igért konfortra.
Ami nagyon meglepett hogy a vacsorához kérésre adnak vizet - ingyen - így az ember nem kényszerül drága pénzen valamilyen müanyag , vagy cukrozot italt fogyasztani. Csak így tovább.
Wellness Hotel Katalin válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy pihenésük helyszínéül szállodánkat választották, valamint pozitív értékelését. Reméljük, hogy a közeljövőben ismét szállodánkban köszönthetjük Önöket. A Wellness Hotel Katalin**** superior csapata
2019. március 5., Wellness Hotel Katalin, HotelKatalin
2019. január 5.a párjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már olvastam a csárdáról s mivel a környéken tartózkodtunk, de már ebéd után voltunk, betértünk egy kávéra hogy megnézzük a helyet, s ha tetszik akkor a következö napokban betérnénk ebédre is. A csárda egy asztal kivételévej üres volt / péntek cca 14. 00 ó. / a megrendelt capuccinóra várva úgy döntöttünk hogy megeszünk egy - egy adag gundel palacsintát is.
Bár ne tettük volna. Cca 10 perc elteltével meg is kaptuk s arra gondoltunk hogy frisset kapunk, de sajnos csalódtunk. A palacsinták szélei még úgy - ahogy langyosak voltak, de a vastagabb belsö részei teljesen hidegek - pár fokosak. Tehát a palacsinta már hütös, vagy lehet hogy mélyhütött volt, ami szerintem ahhoz képest hogy csak 2 vendég ült a másik asztalnál a . . . . ség tetöfoka. / milyenek lehetnek a fö ételek ha egy egyszerü palacsintát sem tudnak frissen elkészíteni - vagy legalább is a micróban rendesen megmelegetíni. Szóvá tettük a dolgot, de csak a pincér mosoly volt a felelet. Természetesen már többször nem mentünk étkezi és nem is fogunk. Ezek után nem merném javasolni.