2013. december 6.családjával járt itt 55Nagyon finom ételek vártak minden nap egy héten keresztül,a tisztaság is teljesen megfelelt az elvárásainknak. A személyzet nagyon udvarias volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Én a családommal voltam és nagyon meg voltunk elégedve az étterem kiszolgálásával. Ha legközelebb megyünk nyaralni,valószínű hogy ugyanitt fogunk étkezni.
2013. szeptember 10.a párjával járt itt 55Nagyon klassz kis hely,színvonalas szálloda a központban.A személyzet udvarias,kedves,az ellátás /reggeli,vacsora/ finom és bőséges.Nem túl flancos,de el van látva minden jóval.A welness része teljes kikapcsolódásra,pihenésre tökéletes.Az egyik kedvenc szállodánk!Nagyon jól éreztük magunkat.Köszönjük!
2013. szeptember 6.a párjával járt itt 55A hétvégén voltunk a párommal a Silvanusban. Nagyon megvagyunk elégedve, remek kikapcsolódás, páratlan panoráma, udvarias személyzet. Az ételek, italok finomak és bőségesek voltak. A welness teljesen megfelelt az igényeinknek. A környék gyönyörű, kirándulásra alkalmas. Nagyon jól éreztük magunkat, biztos hogy még visszatérő vendégek leszünk!
2013. június 8.a párjával járt itt 45 Már másodszor voltunk a párommal a Balneo Hotel Zsóriba,de még többször visszamennénk. Nagyon szép,tiszta a Hotel,a Welness részlege kíváló. Jól éreztük magunkat,ki sem kell mozdulni a szállodából,minden helyben van. A városban kevés a látnivaló,tehát inkább személygépkocsival utazóknak ajánlom,mert elég messze van a kirándulásra lehetőség.
De ez nem von le semmit a szálloda értékéből! Ha lehetőségünk lesz rá,visszamegyünk!