2014. június 10.a párjával járt itt 45 Tavaly szilveszterkor jártam a szálláshelyen, kedvesemmel. Egy szilveszteri program keretében egy éjszakát töltöttünk el a szálláshely egyik standard szobájában. A szoba kényelmes és tágas volt, minden fontos és lényeges szolgáltatással ellátva. A wellness részleget kicsit szegényesnek és lepukkantnak találtam.
A szilveszteri program megfelelő volt, bár a felszolgált ételek lehettek volna egy kicsit "hazaiak".
2014. június 5.a párjával járt itt 55Tavaly novemberben jártam itt a párommal egy hosszú hétvége keretében. Erkélyes, panorámás szobában voltunk elhelyezve, félpanziós ellátással, amely nagyon bőséges és finom volt. A szoba jól felszerelt volt, bár a fürdőkádas megoldást jobban szeretem. A wellness részleg, a csodálatos sóhegy, főleg az éjszakai megvílágításban felejthetetlen élményt és kiváló kikapcsolódást jelentett. Szívesen visszatérnék még ide.
2014. február 22.a párjával járt itt 45Tavaly novemberben jártam itt kedvesemmel egy hosszú hétvége alkalmával. Két éjszakát voltunk, félpanziós ellátással. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel, az előzetes ajánlat alapján körül-belül azt kaptuk, amire számítottunk. A szoba kényelmes volt, az ételek finomak voltak, nagy volt a választék, a pihenésünket semmi sem rontotta el. Lehet, hogy máskor is visszatérünk ide.
2013. november 20.a párjával járt itt 55November elején, két éjszakát töltöttem el kedvesemmel superior, erkélyes kétágyas szobában. Nagyon jól éreztük magunkat. Az ellátás, a szolgáltatások minősége magas fokú volt. Kipróbáltuk az összes szolgáltatást, ami rendelkezésre állt. Bőséges reggeli és vacsora várt minden nap. A kilátás, a panoráma gyönyörű. Szívesen visszatérnék ide a nyári időszakban is.