2017. június 4.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kékestetői látogatást illetően hazafelé immár második alkalommal éhesen tértünk be a Kormorán Étterembe, ahol telt ház fogadott, de így is megérte a rövid várakozás. A rendelést követően 15 percen belül felszolgálták a hatalmas mennyiségű Kormorán tálat, amit 3 személyre kértünk, de 5 embernek is bőven elég lett volna.
A tálat egyedi ízlésünk alapján egy szóra elkészítették számunkra. Az ízkavalkád fenomenális volt, az ételek minősége és mennyisége leírhatatlan, és összehasonlíthatatlan más éttermek ételével. A hangulat az étteremben nagyon családias, és pozitív volt, a pincérek barátságosak, udvariasak, valóban vendégcentrikusak. Ez a hely valóban a vendégekért van. Gratulálunk az étterem valamennyi dolgozójának, és további jó egészséget kívánunk munkájukhoz. Ezt az éttermet MINDENKINEK ajánlani fogom, és visszatérünk még, remélhetőleg hamarosan. . . . .