2015. augusztus 18.gyerekekkel járt itt 45 Már nagyon kiváncsiak voltunk erre a helyre, sokszor és sokat hallotunk, olvastunk róla. Jó helyen van, nagyon hangulatos, látszik rajta és kétségtelenül érezhető, hogy a tulajdonosok szívüket-lelküket beleadták a hely kialakításába, a kínálat megválasztásába.
Látszik az étlap összeállításán, az asztalok üvegének gravírozásán, a székek háttámláján, a szalvétákon, a pincérek egyenruháján, egyszóval mindenen, hogy itt a tulajdonosok egyik nagy áloma vált valóra és jó magasra tették a mércét. Mi a sütemények miatt tértünk be ide, kíváncsiak voltuk a Bergmann Cukrászda sokszor emlegetett konkurenciájára. A trüffeltortát, az oroszkrémtortát és a parmezános rudakat próbáltuk ki. Elmondhatom, hogy Karolina mama életre kelt a házias süteményei által: friss piskótatészták, kellően édes kérémek, meleg sajtosrúd. A tortaszelet nagysága az átlag cukrászdában megszokottnál jelentősen nagyobb volt, azonban ez az árakban is tükröződött: 800 - 900 Ft egy szelet torta!
2015. augusztus 18.gyerekekkel járt itt 45 Már évek óta visszajárunk ebbe a cukrászdába, évente többször is, ha úgy alakul. A két egysége közül mi a Petőfi utcait szeretjük jobban, az nagyobb, hangulatosabb. A sütemények nagyon, de nagyon finomak, mindegyik, mindig! ! ! Kifogástalanok! Krémest mindig "kell" ennünk, az kihagyhatatlan.
Legutóbb a levendulás tortaszeleten akadt meg a szemünk, az is nagyon izlett. A kiszolgálás és a sütemény nagysága azonban hagy némi kívánnivalót maga után.
2014. május 22.gyerekekkel járt itt 55Szerintem ez Balatonfüred legjobb étterme, ezt több éves tapasztalat alapján írom. Nagyon jól főznek, nagy a választék, megfelelőek az adagok, jó helyen van, nagyon szép, tiszta, igényes hely. Egy kicsit ugyan drága. A felszolgálók mentalitásán és a várakozási időn lehet látni, hogy nagy a hajtás, ez utóbbi kettőn lehetne még csiszolni.