2021. május 30.gyerekekkel járt itt 15 Hát először is: az interneten olvasható étlapon szereplő árak köszönő viszonyban sincsenek a valódi árakkal, kb. +1000 Ft/adaggal számoljon mindenki! De a kiszolgálás még ettől is gázosabb! Kis családommal voltunk itt május utolsó hetében! Megkérdeztem a pincértől, hogy xy étel miből készül, hogy néz ki és fogalma sem volt.
Bement megkérdezni a szakácsot, 10 perc múlva én mentem utána, hogy tud-e már valamit! Aztán úgy döntöttem, hogy inkább egy görög salátát kérek pirítóssal: gondoltam ezt legalább gyorsan kihozzák! Hát nem: a családom 3 tagja megkapta a frissensülteket, de én SEMMIT! A szomszéd asztalt is kiszolgálták, akik később jöttek, de engem nem! A kisfiam krumplipüré helyett sült krumplit kért, amit fel is írt a pincér, de mégis krumplipürével hozta ki. És minderre majd 1 órát vártunk, pedig 2 asztalnál volt vendég! Ide se jövünk többet! ! !