2019. április 11.családjával járt itt 15 Mielott ide utaztunk volna a csaladdal en is olvastam velemenyeket. Emlitettek tobben is bogarakat, pokokat stb. . . de akkor azt hittem valami lejarato kampany vagy hasonlorol van szo, igy ezek ellenere itt szalltunk meg. Bar ne tettuk volna! Eletunk legrosszabb nyaralasa volt! Az egesz azzal kezdodott, hogy a hosszu ut utan megkaptuk a kulcsot es allhattunk neki takaritani!
Borzaszto szagok, iszonyatos piszok, pokok szinte minden sarokban, kint pedig hemzsegtek a teraszon a hatalmas fekete bogarak! Nagyon messzirol kerulje mindenki! Egy nyugodt ejszakank nem volt mert a gyerekeket neztuk, nehogy rajuk masszon valami. A fuggonyokon atlatni nem lehetett olyan piszkos volt, az allott szag pedig terjengett az apartmanban. Nyitott ablak is kizart dolog volt, mert akkor nem csak pokok, hanem a kinti bogarak is bemasztak. Visszagondolni is borzaszto! Keruljek a helyet ennyi a lenyeg!