2019. június 4.a párjával járt itt 35Mi egy hétvégére mentünk, az új építésű horgász faházba. A ház mivel új, nagyon szép tiszta. A felszerelés egy kicsit szűkös : 4 embernek 4 vizespohár és 4 csésze. . . . Igazából az árat tartottam túlzottnak. Június elején még nagyon kevés vendég volt így nem zavarta semmi a nyugalmunkat. Kiskutyát is vittünk ő nagyon élvezte a szabad életet.
2019. január 8.a párjával járt itt 55Szilveszteri csomag ajánlatukra mentünk, 3 nap - 2 éjszakára. A Vendégházban volt a szállásunk, ez egy kb. 2oo méterre a főépülettől található szállás. Teljesen különálló ház 3 négyágyas szobával. Itt teljes nyugalomban lehet lenni. Maga a csomag ajánlat is jó volt, esti borpince látogatás, lepénysütés és maga a szilveszter esti buli. Nagyon jól éreztük magunkat, a vendéglátók családiasak, barátiak voltak.
2017. január 9.a párjával járt itt 55Minden ami a kényelmünkkel ill. az ellátásunkról szólt csak jót tudok mondani.
Egy dolog ami viszont meglepett és enyhén fel is háborított, hogy MAGYAR vendégre itt a magyar fővárosban nem számítanak. A bejelentkezési és egyéb kitöltendő iratok csak angolul vannak.
A szálloda vezetősége ezen elgondolkozhatna !!!!
2016. október 10.a párjával járt itt 55Tökéletes hely, hogy az ember feltöltődjön és kipihenje magát. A személyzetet külön ki kell emelnem mert ritkán látni ilyen kedves szolgálatkész kiszolgálást. A szálloda melletti fürdő tökéletes alkalmas a pihenésre. Nekünk az utazás kicsit hosszú volt, de ennek ellenére biztos, hogy máskor is elmegyünk.