2013. november 10.családjával járt itt 55 2013. novemberében száltunk meg Eger Arany oroszlán (offi ház)szálodájában. A szálloda nagyon szép környéken található,a szobánkba mikor beléptünk kellemes illat fogadott minket és tisztaság. A szoba lány nagyon segitö kész,és figyelmes,a reggeli böséges,kitünö pincsérek és dolgozok várják minden óhajunkat.
A reggeli után sétálni indultunk majd mikor vissza érkeztünk a szobánkba gyönyörü rend uralkodott. . A szoba lány kedves ,udvarias hölgy,minden óhajunkat teljesitette. Ezuton is köszönöm neki a kedvességét és figyelmességét,sok sok cserencsét kivánunk neki a közel jövöben. . .
2013. október 16.a párjával járt itt 55Másodszor jártunk a párommal az offi házban,de most is nagyon jol éreztük magunkat. Számtalan élményben vettünk részt. A kiszolgálás nagyon jó és udvarias személyzet,külön köszönetett mondanék a szoba lánynak aki nagyon udvarias,és segitö kész. . . Sok szállodában jártunk de ilyen udvarias lányt nem ismertünk még,aki ennyire szeret dolgozni és mindenben segit. Köszönöm offi ház és jővőre vissza térünk. .